Home STIRI STIRI Un vin pentru cei indragostiti si nu numai... Torres San Valentin

Un vin pentru cei indragostiti si nu numai... Torres San Valentin

Un vin pentru cei indragostiti si nu numai... Torres San Valentin
Alexandra Negreanu
Marţi, 14.02.2012
In cea mai romantica luna a anului, Halewood International Premium Imports, membra a Grupului Halewood Romania, va recomanda sa va bucurati de dragoste cu un vin spaniol, originar din regiunea Catalunya: Torres San Valentin.
Torres San Valentin, vinul care il are atasat de gatul sticlei chiar pe Cupidon, a fost gandit ca o surpriza suava la cina romantica pe care ai pregatit-o pentru seara de Sf. Valentin.

Strugurele Parellada, cel mai bun soi alb al viilor aflate la cele mai inalte altitudini, ofera vinului Torres San Valentin o delicatete aparte, culoare galben pai deschis si placute arome de struguri proaspeti, banane coapte si gutui, cu note florale (salcam, trandafiri si rozmarin). Vinul este produs in regiunea Catalunya de Miguel Torres S.A., cel mai important producator de vinuri din Spania.

Torres San Valentin este delicios servit cu fructe de mare usor aromatizate, precum moluste sau crapi sau cu peste in sos dulce. De asemenea este insotitorul perfect al desertului.

Vinul poate fi achizitionat online accesand www.winery-outlet.com, dar si din magazinele Halewood - The Winery Outlet (Bucuresti, Ploiesti, DN1 Breaza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Targoviste, Urlati si Campulung).


 

Newsletter