Home STIRI STIRI Un nou traseu de drumetie si cicloturism Elis Routes a fost inaugurat la Urlati

Un nou traseu de drumetie si cicloturism Elis Routes a fost inaugurat la Urlati

Un nou traseu de drumetie si cicloturism Elis Routes a fost inaugurat la Urlati
Ioana Marinescu
Marţi, 09.08.2022

Sambata, 30 iulie, a avut loc inaugurarea unui nou traseu de drumetie si cicloturism realizat cu sprijinul asociatiei Centrul Cultural si Comunitar Nucu, alaturi de Outhentic Cycling Romania, actiune de responsabilizare sociala demarata de Elis Pavaje ce isi propune pastrarea unui mediu curat si dezvoltarea unei infrastructuri pentru ciclism in zone mai putin cunoscute.

 

Dornici de liniste, explorare in natura si de experiente autentice, participantii au sosit la Conacul Nucu din Urlati si, energizati dupa o degustare de produse locale delicioase au pornit pe traseul de 21 km care leaga orasul dintre vii de albesti-Paleologu, pe malul raului. Grupul a fost ghidat de Outhentic Cycling Romania.

traseu montan 

„Am dat startul pe 31 martie cu o actiune de ecologizare care a avut punctul de plecare in orasul Urlati Prahova, alaturi de angajati Elis Pavaje si membri ai asociatei non - profit Outhentic Cycling Romania. Am continuat pe 24 iunie cu alti 30 km amenajati in Valea Pianului judetul alba si iata-ne aici, la cea mai recenta inaugurare, 21 de km de traseu pe Valea Cricovului sarat.

Obiectivul pe care ni l-am propus in cadrul #ElisRoutes pentru anul urmator este sa marcam cel putin 150 km de traseu, sa crestem nivelul de constientizare asupra mediului inconjurator si sa dezvoltam infrastructura pentru ciclism in zone mai putin cunoscute, a declarat Bianka Dobre, Marketing Manager Elis Pavaje.

indicator in traseu montan 

„Am muncit serios timp de cateva luni, alaturi de voluntari inimosi. impreuna, am croit poteci pe unde nu se putea trece. am curatat zeci de saci de deseuri abandonate in lunca, am construit mici podete, am facut carari pentru bicicleta prin jungla, maracinii si pe terenul greu pe alocuri. Ce am facut noi este un prim pas, o initiativa venita dinspre oameni care are menirea de a creste calitatea vietii pentru urlateni si pentru toti cei din imprejurimi", a declarat Mircea Crisbasanu, Outhentic Cycling Romania.

Traseul, numerotat cu nr. 10, este marcat integral si face parte dintr-o retea de trasee pentru cicloturism Elis Routes, realizate in mai multe regiuni ale tarii.

Scopul acestui proiect este sa apropie oamenii de natura prin promovarea petrecerii timpului in aer liber, practicand sport, dezvoltarea unei infrastructuri si promovarea turismului in zone mai putin cunoscute pentru oraseni.

copii in padure 

 

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje ofera servicii complete pentru amenajari exterioare din beton vibropresat. Produce pavele, dale, borduri, rigole, boltari, blocheti si produse din beton pentru amenajarea gradinii. Compania ofera totodata servicii de consultanta si proiectare, transport, montaj si intretinere, precum si antrepriza generala pentru lucrari de infrastructura si amenajari exterioare. Elis Pavaje detine in prezent 4 unitati de productie.

 

Newsletter