Home STIRI STIRI TREND ALERT: 5 rochii pe care trebuie sa le ai in aceasta iarna

TREND ALERT: 5 rochii pe care trebuie sa le ai in aceasta iarna

TREND ALERT: 5 rochii pe care trebuie sa le ai in aceasta iarna
Karena.ro
Marţi, 22.11.2016
Iarna este un anotimp problematic in ceea ce priveste imbracamintea, chiar si pentru femeile pasionate de moda.
Confortul si stilul trendy sunt criteriile pe care trebuie sa le ai in vedere, dar care par a se exclude reciproc. Insa noi avem recomandarile perfecte pentru tine! Produse in trend, originale si care iti vor contura o silueta de invidiat! Piese perfecte, care vor completa orice garderoba, indiferent de modul cum va evolua acest anotimp.
Iti prezentam un TOP 5 rochii pe care trebuie sa le ai in garderoba pentru iarna 2016-2017.

1. Rochia cu imprimeu

Cand vine vorba de imprimeuri, nu renunta la ele, reinnoieste-le!Imprimeuri florale de iarna, jacard, dungi pronuntate sau celebrul imprimeu tartan, orice gust poate fi multumit. Asorteaza aceste imprimeuri cu o pereche de colanti si esarfe in culori uni. Nu uita de gentile XXL uni! Recomandari:

Rochie cu imprimeu, Desigual - perfecta pentru o tinuta de zi

Rochie cu imprimeu, Just Cavalli - perfecta pentru o tinuta de seara


2. Rochia de piele

Outfiturile cu aspect de piele nu se demodeaza! Lasa-te cuprinsa de imaginatie si include rochiile de piele in garderoba ta! Fi indrazneata si combina-le cu un cardigan calduros din lana (pentru tinutele de zi) sau cu un bolero confortabil, pentru o tinuta de seara. Accesoriile sunt importante, asa ca nu trebuie sa-ti fie frica sa aduci un strop de culoare oricarei tinute cu o geanta de culoare rosu burgund, mov sau caf au lait. Alegerea iti apartine, iar o pereche de cizme muschetar sau de pantofi stiletto vor face diferenta! Recomandari:

Rochie de piele, Tom Tailor - perfecta pentru o tinuta de zi

Rochie de piele, Silvian Heach - perfecta pentru o tinuta de seara


3. Rochia din material tricotat

Algerea oricarei femei active si dinamice! Un model extrem de versatil, usor de accesorizat si usor de transformat intr-o tinuta de zi, de seara, simbolul stilului smart casual.Poti combina aceasta rochie cu o pereche de cizme cu sireturi, cizme inalte, botine, o pereche de pantofi chic sau pantofi sport (pentru zilele mai calde). Recomandari:

Rochie din material tricotat, Vila - perfecta pentru tinutele de zi sau de seara

Rochie din material tricotat, French Connection - perfecta pentru tinutele de zi sau de seara


4. Rochia cu talia definita

Un accesoriu aparent banal, dar cu o putere imensa de a transforma look-ul! Accesorizarea unei rochii cu o curea te face sa te intrebi automat Oare mai am nevoie de vreun accesoriu?". In plus, acest model de rochie iti va pune in evidenta talia si silueta, facandu-te sa te simti sexy si de invidiat.Alege cu atentie pantofii! Poti opta pentru o pereche de pantofi cu platforma si asigura-te ca ai o geanta de marime medie. Recomandari:

Rochie cu talia definita, Armani Jeans - perfecta pentru tinutele de zi

Rochie cu talia definita, Versace - perfect for tinutele de seara

5. Rochia de petrecere

Femeile adora sa-si aleaga rochia pentru o petrecere, iar fiorul dat de mersul la cumparaturi nu are nicio comparatie.Paiete, dantela, tul sau matase - iata materialele care fac orice femeie sa se simta ca o printesa. Rochiile stilizate,in culori aprinse, denota o personalitate puternica. Rochiile clasice negre vor ramane tot timpul in actualitate si vor fi usor de accesorizat. Distreaza-te, chiar daca este iarna, si alege o rochie care sa arate acest lucru! Recomandari:

Rochie, French Connection - stil creion

Rochie, Fracomina - stil clasic

Rochie, Pinko -cu aplicatii din dantela

Rochie, Silvian Heach -cu paiete

Newsletter