Home STIRI STIRI Trei zodii de femei care au tot pachetul

Trei zodii de femei care au tot pachetul

Trei zodii de femei care au tot pachetul
Karena.ro
Marţi, 18.10.2016

Sunt atragatoare, destepte, gospodine, sotii si amante perfecte. Aceste trei femei din zodiac detin "tot pachetul" si pot cuceri fara probleme orice barbat care apreciaza aceste calitati. Si sa recunoastem, exista vreunul care nu si-ar dori toate aceste lucruri de la o femeie?

Iata in ce zodii sunt femeile care detin "tot pachetul".

Taur

Femeia nascuta in zodia Taur este una dintre cele mai inteligente femei din zodiac. Sunt dotate cu o frumusete naturala care atrage ca un magnet.
Formele si trasaturile speciale ale chipului lor, dar si simtul umorului, inteligenta si bunatatea femeilor nascute in Taur sunt calitati care le fac extrem de atragatoare in fata barbatilor. Un atu in plus este faptul ca mintea lor este in permanenta calata pe... a face bani, asa ca femeia -Taur va sti intotdeauna cum sa isi intretina familia.

Rac

Pachetul complet il detine si femeia nascuta in Rac. Zodie guvernata de Luna, Racul poseda un tip de frumusete misterioasa. Forta cu care atrage Racul sexul opus este uimitoare, iar cand se indragosteste, aceasta zodie este implicate suta la suta. Este o mama perfecta, are grija ca partenerul de viata sa primeasca tot ce-si doreste. Femeia-Rac isi foloseste inteligenta in a gasi solutii cat mai bune pentru ca familia ei sa fie fericita, iar faptul ca reuseste intotdeaun acest lucru, dovedeste ca este o femeie desteapta. Unde mai pui ca este usor sa cucereste o frumusete cum este Racul, pentru ca tot ceea ce trebuie sa faca un barbat este sa ii dovedeasca faptul ca are sentimente de iubire pentru ea.

Scorpion

Femeia Scorpion are in "pachet" pe langa frumusete si agerime a mintii si un sex-appeal debordant si o senzualitate aparte. Aceasta isi foloseste inteligenta si frumusetea pentru a-iI suci mintile si mai tare barbatului din viata ei. Are trasaturi exotice, deosebite, este clar nu ca este ca orice femeie. In asternut, femeia-Scorpion face diferenta. In primul rand pentru ca ii place sa experimenteze din punct de vedere sexual, lucru care o face sa se descopere. Dorinta descoperirii de sine este, in fond, apanajul unei femei extrem de inteligente.
Newsletter