Home STIRI STIRI Trei baze de machiaj pentru o zi wow

Trei baze de machiaj pentru o zi wow

Trei baze de machiaj pentru o zi wow
Corina Naftanaila
Joi, 21.01.2021
Machiajul reprezinta acel plus de incredere de care ai nevoie adesea pentru a te simti bine si increzatoare in fortele proprii. Un machiaj corect executat iti va scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi si va ascunde micile defecte care isi fac loc pe orice chip.

Pentru a obtine machiajul perfect, care sa te puna in valoare, trebuie sa incepi prin a investi in baza acestuia. O baza de machiaj de calitate va prelungi durata machiajului pentru intreaga zi si ii va mentine culorile neschimbate.
Azi iti povestim despre trei baze de machiaj in care poti sa te increzi oricand ca vor face o treaba buna si nu te vor lasa la greu. Detalii aici!

Tipuri de baza de machiaj

Baza de machiaj nu este doar de un singur fel, asa ca, atunci cand doresti sa achizitionezi una, trebuie sa fii atenta la proprietatile pe care le are si modul in care te poate ajuta: adica pe care parte a tenului sa o aplici si ce efect are.
Ardell Beauty In Her Prime Illuminating

Baza de machiaj In her prime de la Ardell, varianta cu efecte iluminatoare, este perfecta pentru a lasa pielea fina si cu a o pregati pentru aplicarea fondului de ten sau direct a celorlalte elemente care fac parte din machiajul pe care l-ai ales. Aceasta nu contine silicon, ci doar perle luminoase cu sclipiri din interior, care iti va transforma lookul intr-unul wow in fiecare zi! Aceasta baza de machiaj este transparenta, lucru care o face potrivita mai multor nuante de ten.

mireasa la machiaj

Baza De Machiaj Ardell Beauty In Her Prime Mattifying

Daca nu esti neaparat adepta machiajului stralucitor, ci mai degraba a celui mat, trebuie sa incerci baza de machiaj Ardell Beauty In Her Prime Mattifying. Aceasta iti va lasa pielea catifelata si pregatita pentru aplicarea celorlalte produse de machiaj zi de zi. Nici aceasta nu contine silicon si este potrivita pentru mai multe nuante ale tenului, fiind tot transparenta. Versatilitatea sa o face buna de avut in orice casa, chiar si de imprumutat prietenelor cu o alta nuanta de ten fata de a ta, la nevoie.

Corector Ardell Beauty Cameraflage

Corectorul, chiar daca nu e o baza in sine, creeaza o baza curata, o foaie velina. Ardell Beauty Cameraflage este de trei tipuri, fiecare dintre ele avand un anume efect asupra tenului si pregatindu-l in felul sau specific pentru restul machiajului.
Corectorul Ardell Cool Mint neutralizeaza roseata, in cazul in care ai pete pe fata din diverse motive.
Corectorul Cameraflage Light este, in acelasi timp, si un anticearcan perfect. Acesta hidrateaza si hraneste pielea, lasand-o mai flexibila si pregatita de aplicarea machiajului.

Corectorul Cameraflage Lavander ascunde ingalbenirea tenului si are si aspect de iluminare.
Niciunul dintre corectoare nu incarca fata sau ii lasa un aspect de masca. Folosirea lor, in functie de nevoile tenului, este una simpla datorita aplicatorului din dotare. Asadar, chiar daca le vei folosi acasa, procedeul nu va fi unul care sa te puna in dificultate.

Cum aplicam corect baza machiajului

Dupa cum am afirmat si mai devreme, baza machiajului este unul dintre elementele cheie atunci cand vrei sa arati bine pentru mai mult timp. Fara aceasta risti ca dupa cateva ore efectul sa se atenueze si sa ai mereu emotii ca nu vei mai arata asa cum ti-ai propus. Fixarea fondului de ten, a blushului sau a fardurilor este foarte importanta pentru a arata bine in fiecare zi.

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca tenul este curatat in mod corect, folosind produsele care fac bine tenului tau. De exemplu, poti aplica o crema de zi pentru a-ti pregati mai bine tenul pentru produsele care urmeaza.
Apoi alege baza de machiaj potrivita tie din gama pe care ti-am prezentat-o sau altele care ti se potrivesc. Aplic-o cu ajutorul unui burete special - cunoscut si sub numele de beauty blender - sau cu pensula. Aceasta iti va da siguranta ca machiajul va rezista de dimineata si pana seara, fara a avea emotii.

Recomandarea noastra este sa folosesti baza de machiaj atat zi de zi, cat si la ocazii speciale. Cele mai bune sunt produsele profesionale. Alegandu-le vei putea sta fara nicio grija din acest punct de vedere. Acestea trebuie sa fie potrivite tipului tau de ten: normal, uscat, cu tendinte de ingrasare etc. Un ten fericit e un unul frumos, iar tu te vei simti increzatoare si plina de viata in fiecare zi!

Surse foto: unsplash.com

Newsletter