Home STIRI STIRI Totul despre avantajele extraordinare pe care femeile le au la Lucky Studio Iasi

Totul despre avantajele extraordinare pe care femeile le au la Lucky Studio Iasi

Totul despre avantajele extraordinare pe care femeile le au la Lucky Studio Iasi
Karena.ro
Marţi, 14.06.2016
Inca de la lansarea sa din 2009, Lucky Studio s-a remarcat in randul romancelor cu cateva avantaje unice, care au dus afacerea direct in topul celor mai bune studiouri de videochat. Experienta si organizarea desavarsita din spatele acestui studio a facut in asa fel incat avantajele sa fie amplificate tot mai mult, cu fiecare angajare in videochat. Astfel ca, avantajele care atrageau acum cativa ani la Lucky Studio au devenit adevarate castiguri, de nerefuzat pentru femei.

Chiar daca Lucky Studio este deja recunoscut ca fiind cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, nu a incetat niciodata sa aduca inovatii si castiguri noi in studio. Pentru a multumi fiecare model in parte, Lucky Studio a dorit sa dispuna de toate conditiile de munca si toate castigurile pe care o femeie le vrea pentru a se simti confortabil.

Studio videochat

Un mediu de munca prietenos, relaxant, cu amenajari unice

In primul rand, lucrul care atrage femeile la Lucky Studio este tocmai mediul de munca. Femeile sunt atrase de faptul ca Lucky Studio este format dintr-o echipa exclusiv feminina, unde ele pot fi stapane si se pot simti in largul lor.

Studio videochat

Modelele de la Lucky Studio stiu ca respectul primeaza, asa ca toate isi ofera respect reciproc si prietenie mai presus de orice. De asemenea, respectul se reflecta si in discretia si confidentialitatea de care modelele se bucura. Fiecare model primeste camera sa, unde poate lucra asa cum simte ea de cuviinta, fara ca nimeni sa o deranjeze. Confortul este sporit si de amenajarile foarte prietenoase din jur, care dau siguranta modelelor.

Castiguri zilnice si bonusuri saptamanale exceptionale la Lucky Studio

Pe de alta parte, avantajele financiare pe care Lucky Studio le ofera sunt cele mai mari din tara. Desi sunt multe studiouri care ofera castiguri, niciunul nu a ajuns la standardele celor de la Lucky Studio.

studio videochat

In acest sens, fetele se mandresc cu castiguri in fiecare zi, care depasesc 300 de lei si pot ajunge si la 800 de lei. Aceste castiguri zilnice sunt completate si de bonusurile saptamanale, care pot sa ajunga si pana la 3.000 de lei, bani pe care fetele ii primesc in fiecare duminica negresit.

La Lucky Studio, fetele sunt libere sa aiba un program personalizat

Pe langa legalitate, discretie si confidentialitate, dar si castiguri de exceptie, Lucky Studio se lauda si cu faptul ca ofera libertate deplina fiecarui model. Astfel ca, ele isi pot crea propriul program de munca, asta insemnand ca ele pot lucra atatea ore cate doresc, pe ce tura de munca vor ele, a cate zile pe saptamana poftesc. Ele nu au parte de nicio restrictie si nicio amenda. Ci doar respect, prietenie si mult confort la locul de munca.

Cu aceste beneficii, Lucky Studio s-a facut remarcat si de nerefuzat in toti acesti ani, iar femeile inca opteaza pentru acest studio de videochat din Iasi.


Newsletter