Home STIRI STIRI Tinute must-have in sezonul de iarna

Tinute must-have in sezonul de iarna

Tinute must-have in sezonul de iarna
Karena.ro
Marţi, 13.12.2016
Iarna anului 2016 ne aduce in prim plan doua texturi vedeta: catifeaua si angora. Chiar daca si sezonul trecut au fost in tendinte puloverele si rochiile pufoase, anul acesta ne surprind prin design minimalist si culori calde.

Pentru evenimente speciale, rochiile din catifea sunt cele mai apreciate. Le puteti gasi in mall-uri si magazine online in croieli culori diverse.

  

Cea mai dorita tinuta este compusa din rochia conica cu slit amplu in tonuri de roz prafuit, kaki sau rosu. Ca accesorii, puteti opta pentru ciorapi tip plasa negri, pantofi stiletto, iar, daca decolteul va permite, choker-ele sunt o alegere inspirata. Recomandarea fetelor de la videochat Iasi  este sa optati pentru modele simple care sa va scoata in evidenta talia si picioarele.



In ceea ce priveste imbracamintea outdoor, paltoanele in stil militar au revenit in forta si anul acesta. Totodata, hainele de blana sunt esentiale pentru un look glam. Vestea buna este ca se poarta tinutele confortabile si puteti fi chic foarte usor daca asortati o pereche de ghete rock la o rochie din satin si o geaca casual imblanita. Pentru un look complet, evitati machiajul excesiv si coafurile ample. Naturaletea este cuvantul de ordine in acest sezon.

Newsletter