Home STIRI STIRI Terapia MyCells: noua metoda de infrumusetare preferata de vedete

Terapia MyCells: noua metoda de infrumusetare preferata de vedete

Terapia MyCells: noua metoda de infrumusetare preferata de vedete
Alexandra Ion
Joi, 04.12.2014

Frumusetea trezeste sufletul la viata, spunea Dante Alighieri si nici ca putem fi mai mult de acord. Stim cu toatele cat de important este sa ne simtim bine in propria piele, cata incredere capatam in fortele proprii atunci cand avem o coafura noua sau o haina care ne scoate in evidenta cele mai importante atuuri.

Printre multiplele trucuri de frumusete pe care le-am invatat de la mamele si bunicile noastre, isi fac loc insa si unele proceduri ce imbina cu rigurozitate ultimele tehnologii cu maiestria si arta chirurgilor. Aceste noi "ajutoare" confera o alternativa la care putem apela atunci cand simtim o dorinta suprema de a face o schimbare.

1. Cand ar trebui sa apelezi la aceasta procedura?

In ultimul timp au aparut o multime de tratamente dermatologice ce folosesc cele mai noi tehnologii in materie de reconstructie faciala si corporala.
Un astfel de tratament este si tratamentul cu plasma proprie imbogatita cu trombocite, denumita popular terapia-vampir. Multe vedete autohtone ca Bogdan Vladau, Catalin Botezatu, Mihai Traistariu si Cristina Cioran, au apelat la acest tratament pentru a-si infrumuseta chipul.

Terapia presupune recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din sange si reintroducerea acestora in tesutul cutanat, stimuland astfel fibroblastii pentru productia de colagen nou. Astfel, pielea este rejuvenata si revitalizata, cu rezultate durabile.
Tratamentul MyCells de la Slimart reprezinta o abordare revolutionara pentru rejuvenarea pielii folosind celule din propriul corp. Intre 30-40 de ani, scopul principal este rejuvenarea pielii, prevenirea degradarii colagenului si stimularea noii productii de colagen si elastina, pentru incetinirea procesului de imbatranire. Un tratament MyCells, efectuat la 2 ani, este suficient, daca nu exista alte probleme majore ale pielii.
Intre 40-50 de ani, obiectivul este rejuvenarea pielii si inversarea procesului de imbatranire. Restimularea colagenului si elastinei este necesara, in mai multe sedinte de tratament. A doua sedinta de tratament trebuie efectuata dupa 3-6 luni, iar a treia sedinta la interval de 9 luni de la cea de-a doua. Tratamentele de intretinere sunt recomandate la fiecare 12-18 luni, pentru rezultate optime.
Dupa 50 de ani, durata dintre tratamentele necesare este mai redusa. Al doilea tratament se recomanda a fi efectuat dupa aproximativ 3-6 luni, in timp ce al treilea tratament dupa 6 luni de la cea de-a doua sedinta. Tratamentele de intretinere sunt recomandate la fiecare 12 luni, pentru mentinerea rezultatelor extraordinare.

2. De ce sa alegi terapia MyCells?

Tratamentul este in special ideal pentru intinerirea pielii, dar metoda autologa "MyCells" foloseste propriul sange al pacientului pentru a obtine "Plasma bogata in plachete" ("Platelet Rich Plasma" - PRP), concentrata in plachete, celule stem si factori de crestere. Prin injectarea plasmei bogate in plachete in corp, este accelerat procesul natural de vindecare a pielii, prin stimularea productiei de colagen nou, revascularizarii si regenerarii celulare. Tratamentul rejuveneaza si revitalizeaza pielea, avand rezultate durabile si nicio reactie adversa, toate componentele plasmei fiind 100% biocompatibile.

Acest tratament este potrivit oricarei femei (dar si oricarui barbat) care doreste sa isi estompeze ridurile de expresie, ridurile fine, santurile nasolabiale, petele pigmentare, porii dilatati sau pielea uscata si incretita.
In functie de modul in care este preparata si de cat de adanc este injectata, plasma are efect fie de regenerare si revitalizare, fie efect de filler natural, conferind volum (mai ales atunci cand se doreste umplerea santurilor nasolabiale).
Rezultatele se vad cel mai bine dupa aproximativ 15 zile de la efectuarea tratamentului si dureaza pana la 1-2 ani.

3. Cum decurge procedura?

Inainte de inceperea tratamentului, medicul va recolta un tub de 10-20 mililitri de sange, tubul de sticla special fiind inclus in kitul MyCells. Tubul de sticla va fi centrifugat pentru a obtine plasma concentrata in pachete, leucocite si factori de crestere. Plasma va fi apoi injectata intradermic.

4. Avantajele acestei proceduri

Acest tratament profita de mecanismul natural de vindecare al corpului, dar la o rata accelerata.
Poate cel mai important aspect al acestui tratament este faptul ca nu presupune introducerea de substante straine in corp, fiind natural, sigur si fara reactii adverse.
Plasma este 100% biocompatibila, asadar tratamentul este considerat o alternativa verde" la tratamentele estetice de intinerire a pielii.

5. De ce MyCells?

Ceea ce separa MyCells de celelalte tehnologii similare este cantitatea ridicata de plachete obtinute si separarea completa a plasmei de celulele rosii din sange, astfel incat un volum mai mare de nutrimente determina reintinerirea pielii.
Alege tratamentul MyCells la SlimArt, clinica de estetica unde frumusetea se imbina cu stiinta si cu cele mai avansate tehnologii.

De asemenea, ai parte de reducerea de la 1600 la 990 de lei daca te inscrii AICI !

La SlimArt vei avea parte de cele mai bune tratamente cosmetice si dermatologice, concepute astfel incat pacientul sa fie pe primul plan. Sediul SlimArt este in Piata Lahovari, nr. 5A, Etaj 2, Ap.6, Bucuresti.


 

Newsletter