Home STIRI STIRI Tendinte 2012 - coafuri pentru mirese Oksana Salon

Tendinte 2012 - coafuri pentru mirese Oksana Salon

Tendinte 2012 - coafuri pentru mirese Oksana Salon
Alexandra Negreanu
Miercuri, 29.02.2012
In 2012 miresele isi lasa parul usor desprins, abordeaza o maniera dezordonat-aranjata si evita folosirea produselor de styling.

Simplitate si naturalete

In 2012 miresele isi lasa parul usor desprins, abordeaza o maniera dezordonat-aranjata si evita folosirea produselor de styling. Cofurile se realizeaza cu lejeritate si se renunta la constructii fixe, fire intinse si perfect finisate. Specialistii de la Oksana Salon recomanda cateva variante pentru cele care se vor casatori in primavara acestui an.

 

 


Anul acesta specialistii in hairstyling iti recomanda:

Cocul lejer, cozile prinse la ceafa si cocul imbracat in impletituri

Cocul lejer, aranjat usor neglijent, este o solutie rapida pentru miresele care vor sa obtina rapid o coafura de impact. Cum il realizezi? Simplu: Se tapeaza tot parul spre spate alcatuind astfel mai mult volum in partea din fata. Se prinde coada in spate cu un elastic transparent pe varful cozii dupa care se rasuceste coada intr-un coc centralizat pe cap, se trage usor din ambele parti astfel incat sa se formeze o rola de par. Se fixeaza cu ace de par in partea din fata si pe partile laterale pentru o sustinere mai buna. Se leaga bentita - si coafura este gata!


 

Coada stransa la spate, o coafura bine finisata, nu isi pierde farmecul nici in acest an

Cum o realizezi? Pe parul proaspat spalat, aproape uscat, se aplica o pasta modelatoare. Se ridica o suvita de par din fata, pentru a se descoperi fruntea, usor tapat se aranjeaza lateral. Se strange in intregime tot parul la spate cu un elastic dupa care se rasuceste la baza in jurul cozii o suvita, insa fara a exagera cu finisarea. Acest lucru se poate obtine si daca se folosesce un elastic din par.


Cocul imbracat in impletituri este o varianta foarte eleganta

Pentru o coafura de acest gen este nevoie sa se stranga parul spre spate, intr-o coada prinsa cu elastic. Coada se
tapeaza astfel incat sa ramana varfurile libere. Dupa care coada se imparte in trei parti, fiecare parte se impleteste intr-o forma simpla. Astfel se obtin trei codite impletite. Cozile se prind cu ace si agrafe sub forma in varful capului.


Daca nu esti sigura ca iti poti realiza singura coafura pentru nunta, echipa de profesionisti de la Oksana Salon te ajuta sa iti pui in valoare frumusetea, iti recomanda cele mai potrivite coafuri si machiaje de nunta si testeaza propunerile din timp. Oksana Salon face totul pentru a se asigura ca in ziua cea mare, toti cei prezenti vor vedea exact ceea ce trebuie la petrecerea de nunta: un cuplu fabulos!

Newsletter