Home STIRI STIRI Tefal lanseaza G6, noua generatie de vase de gatit

Tefal lanseaza G6, noua generatie de vase de gatit

Tefal lanseaza G6, noua generatie de vase de gatit
Corina Naftanaila
Luni, 15.03.2021
Retete savuroase, preparate perfecte si succes garantat. Tefal lanseaza G6, noua gama de vase de gatit, care imbina 3 tehnologii inovatoare: indicatorul termosensibil Thermo-SignalTM, invelisul antiaderent performant din titan si baza de inductie Thermo FusionTM. Esti gata sa impresionezi?

Unlimited power and possibilities!

Redefineste experienta gastronomica si exploreaza tehnici culinare inedite cu noua gama Tefal Unlimited. Proiectate sa raspunda cerintelor celor mai pretentiosi experti in cooking, vasele din gama Tefal Unlimited sunt prevazute cu invelisul antiaderent Titanium Anti-Scratch, care permite utilizarea ustensilelor metalice.

Acesta este cu de pana la 6 ori mai rezistent comparativ cu invelisul standard Tefal din titan si 100% sigur datorita materialelor utilizate ce nu contin PFOA, plumb sau cadmiu.
#GoodtoKnow Vasele din seria Unlimited sunt compatibile cu toate sursele de caldura, inclusiv inductie.

Tefal Unlimited

Fiecare sesiune de cooking, un succes!

Bye-bye Thermo-SpotTM, say hello to Thermo-SignalTM! Steak-urile suculente si legumele caramelizate depind de temperatura ideala de gatit. Cu noul indicator Thermo-SignalTM, stii precis cand tigaia a atins temperatura optima, iar tu poti incepe sa gatesti ca sa obtii preparatul perfect: crocant la exterior, fraged la interior!

Distribuirea uniforma a caldurii este esentiala pentru o gatire rapida, corecta si omogena. De aceea, Tefal G6 dispune de o noua baza de inductie Thermo FusionTM, care asigura preparate perfecte si savuroase de fiecare data.

Deci, in final, care este secretul unui preparat reusit? Sa folosesti vasele de gatit in care ai incredere. Si nu uita ca de acum poti inscrie in Club Tefal si tigai, oale si oale sub presiune, iar 5 % din valoarea achizitiei, se transforma in puncte.

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa
De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro , www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/

Newsletter