Home STIRI STIRI Tefal Ingenio - Simplu. Versatil. Ingenios

Tefal Ingenio - Simplu. Versatil. Ingenios

Tefal Ingenio - Simplu. Versatil. Ingenios
Andreea Marinescu
Joi, 12.07.2018
Chiar daca ai inceput pregatirile de la primele ore ale zilei, esti relaxata pentru ca stii ca pulpele de pui marinate cu legume sunt highlight-ul oricarei petreceri la tine. Zambesti increzatoare si stabilesti ultimele detalii alaturi de ajutorul tau de nadejde: Tefal Ingenio.

Datorita faimosului maner detasabil, vasele de gatit Ingenio se potrivesc cu usurinta pe plita, in cuptor, pe masa sau in frigider, pentru ca tu sa te poti bucura de o experienta deosebita in bucatarie!

Gatitul nu a fost niciodata mai simplu!

Pentru un cooking lover desavarsit, selectarea ingredientelor este un task complex. Descopera experienta Ingenio si savureaza preparate delicioase pregatite cu touch-ul unui chef!

  

Pasul 1: Alege vasul tau favorit Ingenio, combina pulpele de pui cu un mix de legume pe gustul oricarui pofticios, pune capacul ermetic si lasa-le la marinat la rece pentru cateva ore.

  

Pasul 2: Simti deja aroma? Mai ai doar un pic! Preincalzeste cuptorul la 180°C, foloseste manerul pentru a baga vasul in cuptor, lasa 30 de minute, suficient timp ca prietenii tai sa inceapa sa se intrebe ce miroase atat de bine.

  

Usor de utilizat, doar cu o mana, manerul patentat Ingenio este detasabil si poate sustine o greutate de pana la 10 kg, in timp ce vasul in care ai preparat dish-ul se transforma rapid dintr-un vas de gatit intr-unul pentru servire.

Mai mult, tehnologia patentata Thermo-Spot iti va spune cand tigaia a atins temperatura optima pentru a incepe sa gatesti, in timp ce invelisul antiaderent este construit in asa fel incat niciun preparat nu se va lipi.

  

Food and fun go together! Si cum sigur petrecerea se va prelungi pana tarziu, pune capacul ermetic si depoziteaza restul mancarii in frigider. Garantat, dupa o lunga sueta, faimoasele tale pulpe de pui vor redeveni the hottest subject. Simplu si eficient, poti reincalzi preparatul in acelasi vas, fara sa mai fie nevoie sa il transferi in altul.

Deci, same time next week? 

Newsletter