Home STIRI STIRI Tefal Ingenio pentru bunatati savuroase la mesele festive

Tefal Ingenio pentru bunatati savuroase la mesele festive

Tefal Ingenio  pentru bunatati savuroase la mesele festive
Corina Naftanaila
Vineri, 13.12.2019
i si ne bucuram unii de altii; intalnirile cu prietenii sunt motiv de voie buna si vizite prelungite. Creeaza cadrul perfect si surprinde-i pe cei dragi cu preparate delicioase, gatite in vasele Tefal Ingenio! Yes, it's that magical time of the year!

Versatilitate si 100% usurinta in utilizare

Dar cum pregatesti un meniu de poveste? Totul incepe cu vasele Tefal Ingenio - incursiunea porneste de pe plita, poposeste la cuptor pentru desavarsirea gustului, apoi se opreste direct pe masa invitatilor - in acelasi vas, desigur, caci asta este magia Ingenio.

Clak & cook - datorita sistemului revolutionar, manerul detasabil se potriveste oricarui vas Ingenio, indiferent de forma sau dimensiune, iar tu economisesti cu pana la 50% mai mult spatiu in dulap!

vase de gatit ingenio

Ti-e teama ca de sarbatori scapi la prea multe sarmalute? Nu-i nimic, ne revedem la inceput de an si incercam ceva usor. Pana atunci, transforma bucatele traditionale intr-o adevarata incantare! Asadar, savoare, cel mai bun gust si rezultatele mult asteptate! Nu uita ca oricand poti reincalzi bunatatile in acelasi recipient, fara sa fie nevoie sa le transferi intr-o alta cratita! Sau le poti pune la frigider, totul dupa pofta inimii!

#GoodToKnow Testate si recomandate cu drag de Chef Adrian Hadean, tigaile din gama Tefal Ingenio au incorporat indicatorul de caldura Thermo-Spot ce arata momentul in care acestea ating temperatura optima pentru gatit. In plus, manerul patentat poate sustine o greutate de pana la 10 kg si are garantie 10 ani.

vase de gatit ingenio

Tefal, ingeniozitate acasa
De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.
Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/

Newsletter