Home STIRI STIRI Tefal ActiFry Sanatos, crocant si irezistibil

Tefal ActiFry Sanatos, crocant si irezistibil

Tefal ActiFry  Sanatos, crocant si irezistibil
Karena.ro
Marţi, 09.01.2018

Obisnuim sa mancam in graba, pe fuga, in timp ce acasa gatim din ce in ce mai putin. La fiecare inceput de an, insa, stabilim rezolutii pe care vrem sa le pastram, iar una dintre acestea este sa adoptam o alimentatie corecta si echilibrata. Dar uneori, avem nevoie de un strop de ajutor.


Alaturi de Remy, iscusitul bucatar, ajutat de simpaticul Linguini si sub indrumarea marelui chef Gusteau, bucura-te de un stil de viata sanatos cu ActiFry® - friteuza ta favorita de la Tefal.

Tefal ActiFry® - revolutie in bucatarie

Daca iubesti savoarea unui preparat desavarsit, iar o masa sanatoasa si echilibrata este esentiala pentru ce iti doresti cu adevarat in noul an, atunci ActiFry® de la Tefal este de nelipsit din casa ta.



Savureaza preparate crocante si delicioase cu Tefal ActiFry®. Ai nevoie doar de o lingura de ulei pentru a pregati cei mai aromati si mai sanatosi cartofi prajiti, fara efort, ce vor satisface pe deplin dorintele unui pofticios veritabil.

Secretul ActiFry®? Un flux de aer fierbinte ce transmite o temperatura constanta pe intreaga suprafata de gatit pentru ca preparatele sa fie gatite omogen si repede si o paleta automata ce amesteca ingredientele cu o cantitate potrivita de ulei, fara a fi necesara vreo interventie din partea ta. Tu trebuie doar sa alegi din sutele de retete pe care le poti recrea cu friteuza de la Tefal, printre care si renumitul ratatouille!

Sa gatesti este acum mult mai usor si mai rapid, mai ales daca ti-ai propus sa incluzi in regimul tau peste, legume, pui sau chiar acel desert minunat pe care Linguini il prepara sub indrumarea lui Remy.

Tefal ActiFry® si Ratatouille - 10 ani de preparate sanatoase si delicioase

Achizitioneaza pana pe 31.01.2018 o friteuza ActiFry®, inscrie-te pe site-ul Tefal si primesti gratuit un DVD aniversar cu filmul Ratatouille. In plus, 10 norocosi care au cumparat produsul si s-au inscris in campanie au sansa sa primeasca banii inapoi!

Simti aroma si savoarea? Cu Tefal ActiFry® poti prepara ananas si mango caramelizate cu un incantator sorbet de cocos. Pentru a-l pregati ai nevoie de: ananas, mango copt, o lingura de miere, 6 cupe de sorbet cu mere si seminte de susan daca iti doresti un extra crunchyness.

Tefal ActiFry® - dragoste de la primul ... cartof prajit

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro sau www.facebook.com/TefalRomania.

Newsletter