Home STIRI STIRI Tefal ActiFry Dragoste de la primul cartof prajit!

Tefal ActiFry Dragoste de la primul cartof prajit!

Tefal ActiFry  Dragoste de la primul  cartof prajit!
Andreea Baluteanu
Vineri, 17.11.2017
Intotdeauna in spatele unui preparat deosebit se afla o poveste de dragoste care incepe cu o privire, cu o aroma sau un gust special. Reteta nu este intotdeauna primordiala, dar de fiecare data un element cheie trebuie sa uneasca ingredientele atent selectionate cu dragostea pentru gatit : ActiFry® de la Tefal.

Remy, probabil cel mai iscusit dintre food lovers spunea ca un dish perfect nu sta neaparat in abilitatea bucatarului care il prepara, ci in dragostea cu care alegi fiecare ingredient si gandesti fiecare pas. Tot ce conteaza este ca la final sa te bucuri alaturi de cei dragi de o amintire creata in jurul unei mese bogate.
Aici intervine ActiFry® de la Tefal, partenerul favorit al simpaticului Remy, personajul principal al peliculei Disney - Ratatouille. In 2007, ajutat de Linguini, tanarul si carismaticul sau prieten, acesta a readus bucuria in bucatarie si a schimbat perceptia dragostei pentru mancare. La 10 ani distanta, Tefal te invita sa accepti provocarea si sa redescoperi magia gatitului.

acti fry tefal

Sarbatoreste 10 ani de preparate delicioase cu Tefal ActiFry® si Ratatouille

Ce trebuie sa faci? Simplu! Achizitioneaza in perioada 15.11.2017 - 31.01.2018 o friteuza ActiFry® de la Tefal si primesti gratuit un DVD aniversar cu filmul Ratatouille. In plus, 10 norocosi care au cumparat produsul in aceasta perioada primesc banii inapoi!

Sanatos, crocant si irezistibil- cu Tefal ActiFry® gatitul sanatos devine un mod de viata

Sunt zile in care ultimul lucru pe care ai vrea sa il faci este sa gatesti, indiferent daca trebuie sa prepari ceva pentru prieteni, familie sau doar pentru tine. Ce ai spune daca ai imbina utilul cu placutul? Cu ActiFry® de la Tefal, cei dragi se vor bucura de preparate perfecte, fara ulei, pregatite rapid si sanatos. Datorita tehnologiei sale unice, ai nevoie de o singura lingurita de ulei pentru a prepara produse din carne, peste sau chiar deserturile favorite ale celor mici.

acti fry

Cu friteuzele inteligente de la Tefal, fiecare party pe care il pui la cale impresioneaza datorita unei varietati extinse de mancaruri, indiferent daca pregatesti somon Tandoori, chipsuri cu boia sau chiftelute dulci cu sos!

Sanatos, diversificat si bun de tot! Cu Tefal ActiFry®, cel mic va savura mini pachetelele cu banane si boabe de cacao, preparate in friteuza voastra favorita. Tie nu iti mai ramane decat sa pregatesti DVD-ul si sa apesi play!

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.
Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro sau www.facebook.com/TefalRomania.

Newsletter