Home STIRI STIRI Te sufoci de caldura in aceasta perioada si nu te odihnesti noaptea? Ai incercat lenjeriile Finette?

Te sufoci de caldura in aceasta perioada si nu te odihnesti noaptea? Ai incercat lenjeriile Finette?

Te sufoci de caldura in aceasta perioada si nu te odihnesti noaptea? Ai incercat lenjeriile Finette?
Corina Naftanaila
Luni, 19.07.2021
Suntem in acea perioada din an in care temperaturile si umiditatea de afara depasesc limitele normale. Din aceasta cauza disconfortul termic creste simtitor, fie ca este zi sau noapte, iar noi ne simtim foarte obositi, ba chiar epuizati.
In aceasta perioada tot mai multe persoane se plang ca nu se pot odihni sau adormi noaptea, nu se odihnesc, iar de aici apar starile de somnolenta, oboseala si irascibilitate in timpul zilei.

Avand in vedere ca somnul are un rol extrem de important in vietile noastre, avem nevoie sa ne odihnim si sa avem un somn de calitate cel putin 6 ore pe noapte. Poate ca ar fi bine sa iti schimbi lenjeria de pat in aceasta perioada pentru a te putea odihni.

Lenjeria de pat, un rol important in odihna noastra

Pentru un somn de calitate avem nevoie si de un confort optim. De aceea, lenjeriile de pat au un rol esential in ceea ce priveste calitatea si confortul nostru in timpul noptii.

Chiar daca deschidem ferestrele, vom avea acelasi disconfort daca lenjeria de pat este sintetica si mai mult ne incalzeste decat ne racoreste. Vom transpira mult mai mult si nu ne vom putea odihni.

lenjerie de pat

In acest context, magazinul de textile Finette.ro este cel potrivit pentru a alege o lenjerie de pat de calitate care nu ne va da batai de cap.

Avand in vedere ca majoritatea lenjeriilor de pat sunt din bumbac, siguranta unui somn de calitate creste simtitor. Se cunoaste faptul ca bumbacul este unul dintre cele mai utilizate si apreciate materiale atat pentru articolele vestimentare, cat si pentru textile, deoarece are foarte multe beneficii.

In primul rand, este un material care se adapteaza in functie de anotimpul de afara. Concret, vara racoreste, iar iarna incalzeste.

In al doilea rand, fiind o tesatura hipoalergenica nu va provoca iritatii sau alergii ale pielii si este recomandat si persoanelor mai sensibile. Este un material rezistent in timp, care nu se degradeaza si se poate utiliza si spala destul de des.
In comparatie cu cel sintetic, bumbacul isi pastreaza culoarea si intensitatea tesaturii.

Pentru ce lenjerie sa optezi in aceasta perioada calduroasa

Avand in vedere ca echipa din cadrul magazinului Finette are o experienta vasta in acest domeniu, ei recomanda in aceasta perioada lenjeriile de pat din bumbac satinate sau cele din matase. Se potrivesc excelent in aceasta perioada, deoarece sunt fine, moi, placute la atingere si nu supraincalzeste pielea, fapt pentru care ofera un confort deosebit,cat si o odihna pe toata durata noptii.

Finette vine spre publicul larg cu o gama larga de lenjerii de pat, in diferite dimensiuni, modele si culori de unde doritorii de calitate pot alege cu incredere. Este un brand romanesc care are experienta in domeniu si ofera pe langa calitate si diversitate, preturi avantajoase pentru orice buzunar.

Asadar, una dintre optiuni este schimbarea lenjeriei de pat cu una de inalta de calitate pentru un somn odihnitor pe toata durata noptii. Alege Finette.

Newsletter