Home STIRI STIRI Te mariti in alta tara? Tradu si legalizeaza tot ce ai nevoie la biroul de traduceri Inova

Te mariti in alta tara? Tradu si legalizeaza tot ce ai nevoie la biroul de traduceri Inova

Te mariti in alta tara? Tradu si legalizeaza tot ce ai nevoie la biroul de traduceri Inova
Corina Naftanaila
Joi, 19.08.2021
Sunt multe din momentele vietii in care sunt necesare serviciile traducatorilor si notarilor. Printre aceste momente se afla si casatoria in alta tara si fiindca tot e vara, multe cupluri se gandesc serios sa-si abandoneze toate rudeniile si stresul provocat de ele si de un eveniment mare si recurg la varianta din filme - eloping. De ce sa nu isi faca si concediul si nunta in acelasi timp? Dublu de distractie si de fericire, iar pentru cine vrea sa vada cununia exista live-ul, Whatsapp-ul, deci se poate rezolva.
Fiecare stat are diferite solicitari cand vine vorba de actele de casatorie, insa toate necesita apostilarea actelor originale. Cand vine vorba despre profesionalism, calitate si acuratete, biroul de traduceri Inova este cel pe care te poti baza.

Ce servicii regasesti la Inova

Daca v-ati planificat concediul in Italia sau Grecia si vreti sa va puneti pirostriile, trebuie sa stii ca biserica poate solicita si certificatul de botez. Actele cu care va prezentati sunt certificatul de nastere de tip nou, dovada de la oficiul de stare civila ca nu sunteti casatoriti in tara de origine, actele de identitate. Aceste acte trebuie traduse in limba tarii in care mergeti, iar traducerile trebuie apostilate. Fara apostila, actele nu vor fi recunoscute in multe state. Dupa ce v-ati casatorit in strainatate, la revenirea in tara sunteti obligati sa transcrieti certificatul de casatorie.

traduceri

Biroul de traduceri Inova are o experienta vasta in spate, o echipa formata din traducatori specializati pe diferite domenii, project manageri, un portofoliu intreg de clienti multumiti, printre care se afla si persoane juridice, chiar si clienti la nivel international. Acestia se ocupa de traduceri si legalizari pentru persoane fizice, pentru companii, pentru institutii de stat si sunt experti in traducerile specializate. Deci nu ezita sa te lasi pe mana lor atunci cand iti doresti traduceri autorizate si legalizate. In plus, acestia isi respecta mereu termenul de predare, deci nu trebuie sa iti faci griji in privinta asta, sigur nu ratezi avionul.

Despre traducerile specializate

Aici intervin mai multe aspecte ce pot face o traducere mai complexa. Daca vreodata ai nevoie de un document din domenii cu terminologie specifica, precum domeniul medical, atunci tot pe aceasta echipa trebuie sa te bazezi. Se ocupa de traduceri medicale si farmaceutice, traduceri economice, traduceri juridice, traduceri literare si traduceri tehnice din domenii precum energetic, electric, constructii, etc.

In astfel de situatii traducatorul se loveste pe langa termenii culturali, lingvistici si terminologici si de probleme ce tin de legislatia fiecarui stat, de procedura juridica, de o altfel de structura institutionala, iar aceste aspecte ii fac munca mult mai exigenta. Trebuie sa fie extrem de atent, pentru ca un termen folosit incorect duce la nulitatea documentului. Daca vei colabora cu acest birou de traduceri nu trebuie sa iti faci niciodata griji de acuratetea unei traduceri, fiindca acestia colaboreaza chiar si cu persoane din aceste domenii cum ar fi medici sau personal medical cu experienta.

Intra pe servicii-traduceri.ro sa afli mai multe despre serviciile oferite de biroul de traduceri Inova.

Newsletter