Home STIRI STIRI Targul de Nunti Ideal Mariaj: ce au admirat cei 7000 de vizitatori

Targul de Nunti Ideal Mariaj: ce au admirat cei 7000 de vizitatori

Targul de Nunti Ideal Mariaj: ce au admirat cei 7000 de vizitatori
Raluca Cristea
Joi, 21.02.2013
Sute de rochii vandute, prezentari de moda, momente inedite si concerte sustinute de Elena Gheorghe, Stefan Stan si multi alti artisti. Cei peste 7000 de vizitatori au avut parte de trei zile deosebite, la cel mai important targ anual de nunti din Capitala, Expo Ideal Mariaj, care a avut loc in perioada 15 - 17 februarie 2013, la Palatul Parlamentului.
Ajuns la cea de-a opta editie, Expo Ideal Mariaj - singurul targ de nunti din Romania acreditat de ARCIN (Asociatia Romana a Companiilor din Industria Nuntilor) - s-a desfasurat, anul acesta, in premiera, intr-o locatie cu totul inedita. Timp de trei zile, Palatul Parlamentului a fost gazda tuturor indragostitilor care se pregatesc sa faca pasul spre casatorie si care isi doresc, desigur, ca nunta lor sa fie magica, memorabila, unica.


Vremea mohorata nu i-a impiedicat nici pe bucuresteni, dar nici pe cei din provincie, sa fie prezenti la Expo Ideal Mariaj. Peste 7000 de vizitatori, veniti din intreaga tara, au avut ocazia sa descopere cele mai proaspete colectii vestimentare, pentru miri si mirese, rochii de seara, iar, de la cei peste 100 de specialisti prezenti la targ, au aflat idei originale si solutii complete pentru organizarea celui mai important eveniment din viata lor. In plus, conform traditiei, la Expo Ideal Mariaj au existat oferte promotionale si mari reduceri pentru vizitatori.

Ce s-a putut admira si cumpara la Ideal Mariaj

Asa cum si-au obisnuit publicul, organizatorii evenimentului Ideal Mariaj au pregatit si de aceasta data cele mai noi tendinte in materie de rochii de mireasa, apartinand designerilor romani si internationali. Succesul a fost pe masura: cateva sute de rochii au fost deja frumos impachetate si pregatite pentru viitoarele mirese, care au plecat de la targ cu zambetul pe buze, caci si-au gasit rochia perfecta in care vor spune „Da". Au fost prezentate, de asemenea, piese unice, absolut spectaculoase, cum ar fi rochia cu fir de aur si diamante, creatie exclusiva pentru Expo Ideal Mariaj - realizata de casa Marithe - piesa cu o valoare de peste 50.000 lei.

Mirii nu au fost nici ei neglijati, expozantii asteptandu-i cu zeci de oferte in materie de costume si accesorii masculine. Printre cele mai importante branduri prezente la targ s-au numarat Ego Men's Fashion Concept, Alexandru Ciucu si Mihai Albu, care au pus la dispozitia viitorilor miri tinute gata sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi. Nanette si Natalia Vasiliev si-au prezentat cele mai noi si mai frumoase creatii pentru mirese, iar reprezentantii Ambasad'Or, locatie obisnuita sa gazduiasca evenimente importante pentru personalitati autohtone, au venit de asemenea cu ofertele lor irezistibile.

De la Expo Ideal Mariaj nu au lipsit bijuteriile, demonstratiile de machiaj si coafura, prezentarile de moda, invitatiile si marturiile, aranjamentele florale, casele de productie audio, foto si video, companiile de inchirieri de limuzine, furnizorii de locatii pentru eveniment, cei mai buni instructori de dans si tot ceea ce e necesar pentru a organiza o nunta de neuitat.


Andreea Marin, premiata pentru implicare sociala

Invitata speciala la Expo Ideal Mariaj a fost presedintele fundatiei Pretuieste Viata, Andreea Marin, care a onorat evenimentul cu prezenta, fiind o aparitie ce a captat atentia tuturor. Vedeta de televiziune a primit, din partea organizatorilor Expo Ideal Mariaj, un trofeu de excelenta pentru activitatea sa sociala, desfasurata prin intermediul proiectului sau Scoala Mamelor.

Aparitii inedite ale vedetelor si copiilor de vedete

O alta aparitie inedita a fost Oana Roman, care a imbracat pentru prima oara in viata o rochie de mireasa. Prezentatoarea emisiunii „Drept la tinta" de la Kanal D a purtat o creatie Nanette, realizata special pentru ea. Tot o premiera a fost si defilarea unora dintre burlacii politicii si showbiz-ului autohton. Andrei Tinu, Cezar Tanase, Daniel Robu si Vasile Calofir au fost modele pentru o seara, purtand tinute de la Ego Men`s Fashion Concept. In prealabil, publicul a fost cucerit de un spectacol de acrobatii puse in scena cu sprijinul Circului de Stat din Bucuresti.


Sambata, in a doua zi de targ, vedetele Kanal D Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu (Cove) au oficiat casatorii valabile 24 de ore, oferindu-le astfel ocazia unui mariaj de proba cuplurilor care nu erau inca hotarate sa mearga la altar.

Un alt moment savurat de public a fost prezentarea de moda Kidsplaza in care modele au fost copiii unor persoane publice. Astfel, au urcat pe podium, pentru prima data: fiica lui Madalin Ionescu, fetita Denisei Nechifor si a lui Adrian Cristea, fiica lui Codrin Stefanescu, fetita lui Eniko Georgescu, fetita Mariei Simion (Wonder Lolita) si fetita lui Christian Sabbach. 

In plus, pe parcursul celor trei zile de targ, organizatorii le-au oferit vizitatorilor o multime de surprize inedite: rochia din flori naturale, caleasca din gheata si concerte sustinute de Elena Gheorghe sau Stefan Stan.

Newsletter