Home STIRI STIRI Super-concert Smiley la aniversarea a 14 ani de Plaza Romania

Super-concert Smiley la aniversarea a 14 ani de Plaza Romania

Super-concert Smiley la aniversarea a 14 ani de Plaza Romania
Andreea Marinescu
Vineri, 12.10.2018
In perioada 13-21 octombrie, Plaza Romania aniverseaza 14 ani de shopping, distractie, evenimente educative si servicii de calitate prin discounturi irezistibile in magazinele partenere si doua concerte speciale cu intrare libera: Smiley si Gasca Zurli.

Astfel, pe 14 octombrie, de la ora 19:00, Smiley va sustine un concert extraordinar in parcarea Plaza Romania. Pe 20 octombrie, in zona Rotonda, Gasca Zurli ii va incanta pe juniori cu un super spectacol care va include muzica, dans, distractie alaturi de personajele preferate, precum si o sesiune speciala de autografe.

Intrarea este libera la ambele evenimente.

In plus, Plaza Romania isi asteapta clientii cu reduceri speciale de aniversare, de pana la 70%, disponibile in perioada 13-21 octombrie, in mai multe magazine si restaurante din mall:

Aleco Air
Ana Baking
Deluka
Dinner Food
Diverta
Douglas
Gelato Mio
Il Passo
Lava & Cuce
Lee Cooper
Maxi Toys
Mothercare
Nala
Noriel
Opticris
Optiplaza
Sensiblu
Sephora
S-Karp
Teilor
Tezyo
TimeOut
Vicco


Concertele aniversare au devenit o traditie la Plaza Romania: de-a lungul celor 14 ani, cei mai indragiti artisti ai momentului au cantat la aniversarile mall-ului: Delia, Horia Brenciu, Andra, Stefan Banica sunt doar cativa dintre cei care au transformat o vizita la mall intr-o experienta de neuitat.

Newsletter