Home STIRI STIRI Stilago iti propune tinute pentru o vara plina de prospetime si confort

Stilago iti propune tinute pentru o vara plina de prospetime si confort

Stilago iti propune tinute pentru o vara plina de prospetime si confort
Raluca Cristea
Miercuri, 25.04.2012
Pentru multe dintre noi blugii sunt tinuta preferata cand mergem la cumparaturi, la o intalnire cu prietenele sau la un picnic. Dar, daca nu avem un corp perfect, este destul de greu sa gasim blugii care sa ne vina bine si sa ne ascunda defectele. Iata de ce Stilago ne ofera o selectie de modele noi de pantaloni/jeans, tunici si tricouri de la Big Star, pe care le poti asorta aproape la orice si in care sa te simti cu adevarat bine.

Asa cum te-am obisnuit, prin intermediul blogului si site-ului nostru afli intotdeauna ce se poarta, ce ti se potriveste si care sunt cele mai in voga stiluri vestimentare. Big Star este cel mai nou brand intrat in portofoliul Stilago, care isi dezvaluie identitatea prin sloganul "Your Life. Your jeans". Nascut in 1990, Big Star a devenit treptat unul dintre cele mai populare si iubite branduri de haine, fiind extrem de indragit si pe plaiurile autohtone. Din 26 martie 2012, Big Star este prezent pe www.stilago.ro, in sectiunea Fashion Mall.

O data cu noile piese vestimentare semnate Big Star, ce transmit energie si naturalete, atmosfera de primavara trebuie sa patrunda si in dressing-ul tau. Si cum un nou sezon aduce adesea cu sine si o schimbare de garderoba, nu ar strica sa intri pe site la sectiuneaFashion si sa iti alegi tinutele preferate de la Big Star pentru aceasta perioada.

Ai de ales dintre cele mai populare piese precum jeansi, jachete, top-uri, cardigane, rochii sau pantaloni scurti, in nuante calde de bleu inchis sau nuante reci, polare, de albastru marin. Ceea ce le defineste pe toate sunt liniile simple si elegante ce contureaza un stil urban si formal, stilul Big Star.


Daca vrei sa-ti transformi o tinuta obisnuita intr-una jucausa, asorteaza la o pereche de jeans Big Star un maiou alb sau o bluza in nuanta deschisa, plus botine cu iz rock ori country si vei avea ca rezultat unul dintre cele mai trendy - casual aparitii.

Pentru o cromatica vestimentara ireprosabila, nuantele de verde, mov sau bleumarin sunt doar cateva din culorile pe care designerii Big Star le-au folosit in crearea noilor colectii. Forma corpului, personalitatea sau ocazia tinutei sunt doar cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand creezi outfit-ul ideal care sa-ti scoata in evidenta atuurile.

Cu toate acestea, nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca anul acesta munca ta va fi una usoara, intrucat clubul de moda Stilago iti pune la dispozitie o varietate de articole vestimentare din care sa poti alege pe cele care te pun cu adevarat in valoare.

Pentru mai multe informatii si cele mai noi promotii, viziteaza www.stilago.ro, precum si pagina noastra de Facebook: http://www.facebook.com/stilagoromania.

Urmatorul articol
Tinute de nunta in 2023
Newsletter