Home STIRI STIRI Stil de vedeta: sfaturi de frumusete de la Dita Von Teese

Stil de vedeta: sfaturi de frumusete de la Dita Von Teese

Stil de vedeta: sfaturi de frumusete de la Dita Von Teese
Corina Naftanaila
Miercuri, 08.07.2020
Nascuta Heather Renee Sweet, cea mai cunoscuta reprezentanta a dansului burlesque este o fire excentrica, dezinvolta, cu admiratori pe toate continentele lumii. Numele de scena, Dita, si l-a insusit in onoarea uneia dintre cele mai faimoase actrite de film mut, Dita Parlo.
Pe langa dansatoare, este si actrita, mereu in lumina reflectoarelor, ceea ce o responsabilizeaza, spune ea. Intr-un interviu acordat revistei Harper's Bazaar, Von Teese declara ca este o persoana matinala. Ii place sa se trezeasca in jur de 6-7 dimineata pentru exercitii de Pilates si stretching. Stie ca sportul face perechea perfecta cu o alimentatie sanatoasa, asa ca niciodata nu face exces, dar isi acorda si mici rasfaturi culinare din cand in cand.

„Your beauty mark", carte scrisa de Dita si publicata in 2015, expune trucurile personale si sfaturi pentru a obtine un look spectaculos, dar plin de rafinament. Ea este dedicata oricarei femei cu o inclinatie spre frumusetea epocii de aur a filmului american.

Dita Von Teese

Astfel, va dezvaluim in articolul de azi cateva dintre secretele de frumusete ale frumoasei vedete, pe care suntem convinse ca le veti pune in aplicare si voi.

Pielea ingrijita este cartea de vizita a femeii

Faimoasa Dita nu doreste sa stea pe langa oameni care ii judeca pe ceilalti in functie de aspectul fizic. Aceasta considera ca a judeca pe cineva dupa cum arata este un lucru bizar, pe care nu il incurajeaza. Emotiile, fie ele pozitive sau nu, isi pun amprenta adanc pe piele. Si cum ea are foarte multa grija de pielea ei, recunoaste ca sta departe de oameni negativi si ca foloseste din belsug protectie solara.

Soarele este inamicul numarul unu impotriva tineretii pielii, asa ca nu iese din casa fara sa isi aplice protectie impotriva razelor UV. Pe langa asta, viziteaza constant un medic dermatolog, lucru pe care il incurajeaza in randul femeilor pentru a mentine vitalitatea si sanatatea pielii.

Puterea machiajului face diferenta

Dita recunoaste ca nu iese afara din casa fara machiaj. Rujul este produsul cosmetic preferat de actrita, de aceea i-a conferit un intreg capitol in cartea ei. Trucul pe care il foloseste atunci cand isi aplica ruj pe buze este sa traseze conturul depasind foarte putin linia buzelor. Detalii aici!

Nu ii lipseste niciodata din portfard creionul de buze in nuante diferite de rosu. Chiar daca alege sa aplice o nuanta de fucsia ca ruj, va mentine o nuanta mai inchisa pentru creionul de buze, astfel forma buzelor va capata mai multa profunzime. De altfel, deseneaza intreaga suprafata a buzelor cu creion, deoarece acesta impiedica stergerea rujului de pe buze.

Mainile iti spun povestea

Fata si mainile sunt primele detalii pe care oamenii le observa la tine. Acestea sunt expuse la diferiti factori externi, care le pot afecta in timp. Daca iti simti mainile uscate, te ustura, prezinta roseata sau observi iritatii pe piele si ti se pare ca pielea a devenit mai putin elastica, este momentul sa folosesti creme cu protectie solara sau glicerina.

manichiura-de-diva

Pe langa asta, o manichiura ingrijita face diferenta. Von Teese iubeste sa aiba grija de mainile ei, iar unghiile joaca un rol esential in ritualul ei de frumusete. Prefera unghiile rosii cu forma ovala si manichiura „half moon", pe care doamnele din anii ‘20-'30 o preferau intens. Ce poate fi mai sic de atat?

Ingrijeste-ti podoaba capilara

Betty Grable este cea mai mare inspiratie a divei americane, parul blond platinat, machiajul si vestimentatia faimoasei actrite fiind un etalon de „asa da" pentru Dita. La origini o persoana timida, Von Teese a simtit ca parul negru ii ofera curaj si putere, contrastand cu personalitatea sa introvertita.

Von Teese considera ca orice femeie ar trebui sa stie cum sa faca un french twist. Acest tip de coafura este potrivita femeilor cu parul moale si fin, la fel ca al ei. Poti pleca de la cunoscuta coada de cal, invartita lejer spre ceafa pentru ca mai apoi, cu ajutorul clamelor, sa o poti prinde lejer. De altfel, cocul Chignon este una dintre coafurile des folosite de actrita, pe care o persoana aplecata spre romantism o poate interpreta pentru sine.

Dita Von Teese considera ca trebuie sa experimentezi cu diferite coafuri, machiaje si stiluri in moda pentru a-ti gasi propria cale. Odata ce ai reusit sa faci acest lucru, vei capata mai multa incredere in tine. Inteligenta, frumusetea si ingrijirea sunt aspectele esentiale care fac o femeie sa fie speciala. Tu ce parere ai?

Sursa foto: Shutterstock

Newsletter