Home STIRI STIRI Stil de ducesa: cum sa te lasi inspirata de alegerile vestimentare ale lui Kate Middleton

Stil de ducesa: cum sa te lasi inspirata de alegerile vestimentare ale lui Kate Middleton

Stil de ducesa: cum sa te lasi inspirata de alegerile vestimentare ale lui Kate Middleton
Corina Naftanaila
Miercuri, 22.01.2020
Viitoarea regina a Marii Britanii este extrem de indragita de poporul sau. A trecut de la statusul „waity Katie” la statutul de ducesa care stie ce isi doreste. Probabil ca, din acest motiv, englezii o prefera pe ea in detrimentul cumnatei sale, Meghan Markle.
Spre deosebire de Markle, care isi arata ostentativ tinutele de lux, aceasta este vazuta des in public purtand haine care se potrivesc oricarui buzunar. Ea demonstreaza ca poti sa te imbraci cu stil si fara sa dai sute de euro pe o rochie sau pe niste pantofi de dama. Detalii aici. Este un exemplu pozitiv pentru femeile de azi, deoarece afiseaza o imagine naturala, fara eforturi, dar eleganta si cu mult gust.

Daca doresti sa furi din trucurile ei de frumusete si stil, poti sa te informezi citind in continuare:

Recicleaza

Ducesa Kate este faimoasa pentru ca isi recicleaza hainele. Apare des in aceeasi tinuta, poate accesorizata diferit. Un exemplu in acest sens este haina de matase din lana galbena Alexander McQueen pe care a purtat-o nu doar la nunta printului Harry, cat si la aniversarea reginei.

Chiar daca face parte din familia regala, care cere o anumita eticheta nu doar din punct de vedere comportamental, cat si stilistic, Kate pare genul de persoana care nu se eschiveaza de la a-si spune punctul de vedere. Acest lucru o face diferita de membrii casei regale si mai apropiata oamenilor de rand.

Fii feminina

Dantela este un material extrem de iubit de femei. Aceasta duce cu gandul la puritate si dragalasenie. În acelasi timp, incita la mister prin eleganta sa. Stilistii care se ocupa de imaginea ducesei au stiut sa-i propuna rochii diafane care sa-i imbrace feminin corpul atletic. Kate seamana cu regretata Lady Di, recunoascuta pentru corpul zvelt de gimnasta. O astfel de silueta trebuie sa mearga pe delicatete, iar dantela exact asta face.

kate middleton

Poarta sacouri

Atunci cand nu apare la un eveniment monden sau nu este gazda la o receptie de la palatul Buckingham, ducesa este adepta stilului casual.
Asorteaza des jeans cu un tricou sport si un sacou. Modelul preferat de jeans este cel skinny si adora sa isi ridice mansetele de la sacou pentru un look cat mai relaxat.

Pantofii fac diferenta

Pantofii sunt arma seductiei oricarei femei. Aceasta prefera sa poarte pantofi cu toc nu foarte inalt, in nuante nude. Aceste culori pot sa fie asortate lejer la orice tinuta. Chiar daca lucrezi intr-un domeniu strict, care cere sa te imbraci elegant, nu uita ca este important sa te simti confortabil. Achizitioneaza-ti cateva perechi de pantofi cu toc mediu, pentru a-ti fi mai usor sa te misti in ei. Daca stai mult in picioare, cu timpul vei avea probleme cu circulatia sangelui si postura ta va avea de suferit.

Accesorizeaza

O vestimentatie care este accentuata de accesorii bine alese iti va schimba, cu siguranta, infatisarea. Kate Middleton este vazuta des purtand curele in jurul taliei. De altfel, in sezonul rece prefera paltonul care este evidentiat prin curele late, iar rochiile sale de multe ori sunt scoase din anonimat de curele subtiri, care se asorteaza nu doar cu pantofii, dar si cu palariile.

Philip Treacy este un brand recunoscut peste tot in lume pentru palariile nonconformiste adoptate nu doar de vedete americane, ci si de membrii caselor regale europene.
Alege si tu palarii care iti pun in evidenta forma capului, acestea fiind un statement vestimentar de neegalat.


Optiunile in materie de stil ale lui Kate Middleton s-au schimbat odata cu maturizarea sa. inutele sale sunt alese de catre stilistii casei regale care au tinut cont de personalitatea sa atunci cand i le-au propus.
Încearca sa stii cine esti, astfel iti vei forma un stil care sa te defineasca si care sa iti accentueze frumusetea.


Sursa foto: Shutterstock

Newsletter