Home STIRI STIRI Stailer este aplicatia care are grija de programarile tale la saloanele de hair&beauty

Stailer este aplicatia care are grija de programarile tale la saloanele de hair&beauty

Stailer este aplicatia care are grija de programarile tale la saloanele de hair&beauty
Ioana Marinescu
Marţi, 22.02.2022

Frumusetea si estetica fac parte din viata noastra inca din cele mai vechi timpuri. Saloanele de frumusete au inceput sa fie vizitate cu regularitate atat de catre femei, cat si de catre barbati. Cu toate astea, foarte putini oameni stiu cum sa recunoasca un salon de infrumusetare calitativ.

 

Gasirea unui salon de infrumusetare este o sarcina dificila pentru marea majoritate a oamenilor. Din acest motiv este recomandata utilizarea unei aplicatii precum Stailer . Aici vei gasi cu mai multa usurinta saloanele din orasul tau si iti vei putea face o programare pentru a beneficia de serviciile oferite.

Aplicatia Stailer iti ofera o experienta placuta si facila

Stailer este o aplicatie care a revolutionat programarile la salon. Cu ajutorul acestei aplicatii orice femeie va avea ocazia sa se programeze instant la serviciile de infrumusetare de care are nevoie.

Aplicatia te va ajuta sa descoperi saloanele din zona ta cu mai multa usurinta. Cu siguranta ai refuzat de foarte multe ori sa mergi la un salon de infrumusetare, doar pentru faptul ca nu ai avut nicio informatie cu privire la acesta, in prezent lucrurile nu mai stau chiar asa. Aplicatia Stailer  este alegerea persoanelor care vor sa se rasfete la unele dintre cele mai bune saloane din oras.

Cum poti folosi aplicatia Stailer?

Tot ce ai de facut este sa iti descarci aplicatia in telefon, sa iti creezi un cont de client, dupa care vei putea sa iti faci toate programarile pe care le doresti. Ai acces la poze, preturi si recenzii ale fiecarui salon prezent in aplicatie, astfel incat sa faci o buna alegere. La final, trebuie sa completezi cateva date despre tine, dupa care programarea iti va fi confirmata.

Beneficiile aduse de salonul de infrumusetare

 

  • Vei invata mai multe despre ingrijirea personala

 

Specialistii din cadrul salonului de infrumusetare te vor invata cum sa iti ingrijesti parul, astfel incat sa te bucuri de o podoaba capilara superba. Cu putina atentia din partea ta vei reusi sa asimilezi mai multe informatii, astfel incat sa te poti ingriji cu mai multa indemanare.

 

  • Vei primi sfaturi

 

Chiar daca mergi la salon doar pentru o coafura asta nu trebuie sa te impiedice sa ceri sfaturile de care ai nevoie. Cu siguranta stilistul o sa te ajute sa gasesti o tunsoare potrivita tie sau acea coafura potrivita pentru tine. Cu toate astea, decizia finala iti va apartine, dar poti tine cont si de sfaturile oferite de specialist.

 

  • Vei avea parte de ingrijire profesionala

 

Orice specialist iti va oferi anumite sfaturi bazate pe tipul parului tau. ingrijirea de care ai parte la salon este una profesionala si intotdeauna va fi de buna calitate. Chiar daca ingrijirea ta de acasa nu se va ridica la inaltimea celei de la salon, tot vei avea parte de sfaturi bune pe care sa le pui in practica.

Aplicatia Stailer te va ajuta sa te programezi in timp util la orice salon, pentru a avea un aspect ireprosabil.

Date de contact: support@stailer.ro

Newsletter