Home STIRI STIRI Stailer, platforma facila pentru stilisti si clienti

Stailer, platforma facila pentru stilisti si clienti

Stailer, platforma facila pentru stilisti si clienti
Corina Naftanaila
Joi, 04.02.2021
Schimbarea coafurii, a culorii de par sau a frizurii este o chestiune foarte importanta. De cele mai multe ori te gandesti la o schimbare, dar te temi sa o faci din cauza serviciilor oferite de alti stilisti. Acest lucru se poate schimba, deoarece acum poti gasi cei mai buni specialisti in hair&beauty din zona ta! Stailer.ro este o platforma facila pentru stilisti si clienti, care iti pune la dispozitie toate informatiile necesare unei programari.

Sa descoperim Stailer

Serviciile oferite nu se bazeaza doar pe zona de hair, ci si manichiura si pedichiura, epilare sau masaj. Poti gasi cate un specialist pentru fiecare serviciu sau un salon care le ofera pe toate. Stailer este locul in care poti oferi recenzii asupra experientei cu noul stilist, poti vizita saloane fara sa fie necesara deplasarea si poti descoperi oameni pasionati si devotati muncii pe care o presteaza.

Pe site ai la dispozitie toate informatiile asupra modului in care se efectueaza o programare. Daca ai nevoie de un frizer, stilist, barbier, make-up artist, maseur, nail artist sau cosmetician, pe stailer.ro vei putea alege din zeci de saloane si stilisti din zona ta. Cautarile se efectueaza pe baza datelor introduse de tine pe site, care tin cont de locatie, cat si serviciul de care ai nevoie.

barbat cu telefon in mana

Inca de gandesti la schimbarea culorii parului si nu stii daca sa faci acest pas? Poti cauta doar informativ saloane sau stilisti din zona ta, iar pe viitor sa te decizi asupra pasului ce urmeaza sa il faci. Fiind o platforma facila pentru stilisti si clienti, stailer.ro iti pune la dispozitie toate informatiile de la efectuarea unei programari, pana la anularea uneia.
Navigarea spre gasirea unui nou salon in care sa iti pui increderea este complet gratuita. Nu se percepe niciun cost daca doresti sa gasesti un salon sau un serviciu si nici daca vei face o programare. Iti poti face tie o programare sau unui prieten, doar ca acest lucru trebuie specificat.

Introdu datele necesare daca te-ai hotarat asupra unui salon, alege locatia, alege genul tau, serviciul dorit si ziua, cat si ora la care vrei sa fie facuta programarea. Daca sunt disponible ora si ziua, vei primi o notificare asupra programarii. In cazul in care aceasta se anuleaza, vei primi de asemenea un mesaj prin care este specificat acest lucru.

Vrei sa te descopere clienti noi? Inscrie-te pe Stailer! Aici ai posibilitatea de a-ti gestiona mai flexibil programarile, online, 24/7! Platforma este la dispozitia tuturor celor care vor sa le fie expuse in online serviciile. Poti fi un stilist independent, un stilist cu un salon sau doar proprietarul unui salon. In toate cazurile, stailer.ro este o platforma in care te poti inscrie. Poti oferi oricand o vizibilitate maxima in online salonului tau si muncii pe care o prestezi.

Cu ajutorul online-ului, clientii pot oferi recenzii si in acest fel mai multe persoane vor descoperi felul in care lucrezi. Stailer.ro este o platforma facila pentru stilisti si clienti!

Newsletter