Home STIRI STIRI Soirees de la Mode deschide anul modei in Romania

Soirees de la Mode deschide anul modei in Romania

Soirees de la Mode deschide anul modei in Romania
Alexandra Negreanu
Luni, 19.12.2011
La inceputul lui 2012, pentru al 11-lea an consecutiv, Soirees de la Mode revine pe scena modei romanesti. In premiera, show-ul beneficiaza de un sound sustinut de Maria Radu.

Editia cu numarul 11 ii este dedicata exclusiv designerului Wilhelmina Arz, cea care a deschis in urma cu zece ani prima editie a evenimentului. Gala va avea loc in data de 18 ianuarie, la hotel Hilton.


„Soirees de la Mode este un eveniment deja consacrat. Este probabil unul dintre putinele pe care le poti numi cu adevarat eveniment de moda si cu siguranta unul dintre cele mai asteptate, cel putin de catre mine. In urma cu 10 ani am ales cu incredere sa particip la debutul acestui eveniment. Acum aleg sa deschidem anul modei impreuna si sper ca va fi un lucru de bun augur si pentru ceilalti", spune Wilhelmina Arz, creatoare de moda.


Imagine este colectia primavara/vara pe care designerul o va prezenta la inceputul anului si care are ca punct de plecare traditia teatrului japonez. 25 de piese „personaje" vor oferi un spectacol care exploreaza multiplicitatea fatetelor feminine, o femeie care calatoreste in timp si in sine.


„Cred ca fiecare eveniment de acest gen creste tot mai mult imaginea modei romanesti si ne creste si ne educa chiar pe noi. Anul acesta, Wilhelmina revine pe cat-walk-ul de la Soirees de la Mode. Am incredere in ea, sunt sigur ca va fi un show nemaipomenit si complex, asa cum ne-a obisnuit de fiecare data.", afirma Alin Galatescu, directorul festivalului.
Pantofii care accesorizeaza colectia sunt conceputi si realizati de Cristina Batlan, iar decorul „viu" este asigurat Madalina Mocanu Lazar, „artitecturi" de par concept Laurent Tourette.


Ca in fiecare an, Soirees de la Mode va avea loc la Hotel Hilton, in data de 18 ianuarie 2012, incepand cu orele 20:00.

 

 

Newsletter