Home STIRI STIRI Singurul Targ de Nunti al verii isi deschide portile

Singurul Targ de Nunti al verii isi deschide portile

Singurul Targ de Nunti al verii isi deschide portile
Raluca Cristea
Miercuri, 23.05.2012
Targul GHIDUL Miresei, 25-27 mai 2012, Cupola Romexpo

BUCURESTI 22 mai - 150 de firme cu oferte speciale si 100 dintre cele mai populare colectii de rochii de mireasa va asteapta la Bucuresti, Intre 25 si 27 Mai 2012, in Cupola Romexpo, oferindu-va sansa organizarii unui eveniment perfect!

In premiera, deschiderea acestui targ de nunti si introducerea in atmosfera de basm a nuntii se va realiza in cadrul unei expozitii separate ce va avea loc joi, 24 Mai 2012, in intervalul orar 12.00 - 18.00, in complexul Aristocrat Events Hall si unde intrarea este libera. Aici se pot admira cele mai populare tinute de nunta, tinute care vor putea fi probate si cumparate in urmatoarele zile in cadrul targului din Cupola Romexpo.

Momente inedite, mini-spectacole cu Vasile Calofir, actorul cu 1000 de fete, lansarea oficiala a albumului trupei Quality Band, demonstratiile de machiaj si coafura pentru nunta sunt doar cateva dintre atractiile cu care targul Ghidul Miresei isi asteapta vizitatorii.

Bilete: la intrarea in pavilionul expozitional

Mai multe informatii si detalii pe www.TargulGhidulMiresei.ro

Parteneri Media TGM Mai 2012: Europa FM, 121.ro, Garbo, Kudika, Eva.ro, Karena, Divahair, Spuneda, Mayra, Stilfeminin, NuntaBucuresti.ro, Expo Info, Bucuresteni.ro, CasaNuntilor.ro, Bon Café, Nunta tv, Oferte Speciale.

2 Lei din fiecare bilet vor fi donati Fundatiei Mereu Aproape pentru a aduce bucurie si speranta unor copii cu probleme.

 
Newsletter