Home STIRI STIRI Shan Shi Foarte simplu, foarte asiatic!

Shan Shi Foarte simplu, foarte asiatic!

Shan Shi  Foarte simplu, foarte asiatic!
Alexandra Negreanu
Marţi, 18.10.2011
Shan'shi cel mai mare furnizor de produse alimentare asiatice din Austria, ofera acum si in Romania adevarate delicatese, ce fac posibila savurarea gustului asiatic autentic la tine acasa. Astfel gatitul si servitul mesei devin o placere.

Arta culinara asiatica este un adevarat trend, cea mai apreciata fiind bucataria chinezeasca. Ingredientele de inalta calitate si prepararea rapida joaca un rol important in placerea degustarii, dar si a gatitului. Spontaneitatea si usurinta sunt in ziua de azi cele mai importante criterii, cand vine vorba de gatit.

De aceea, Shan'shi va ofera o gama variata de produse si multe idei de preparare.
Datorita culorilor marcante, rosu si negru, marca Shan'shi se distinge usor dintr-o gama larga de marci asiatice. Sub motto'ul „Foarte simplu, foarte asiatic", Shan'shi aduce arta culinara asiatica autentica in farfuriile dumneavoastra, oferind o gama larga de produse de o calitate exceptionala a ingredientelor si cu o pregatire rapida.

Paleta de produse cuprinde: sosuri condimentate, picante, supe, lapte de cocos, paste pre-fierte (Woknudeln), paste din orez (Vermicelli), orez, pasta de curry rosu sau verde, Mango Chutney, amestec de legume „Chop Suey", otet de orez, sosuri aromatice semi-preparate etc. Toate acestea sunt ideale pentru meniurile chinezesti, tailandeze, indoneziene, indiene si japoneze.

Oferta de pe piata din Romania, care este in continua crestere, in pas cu cererea, cuprinde momentan 24 de produse, menite sa satisfaca dorintele si nevoile consumatorilor.
Shan'shi doreste sa 'traduca' arta culinara asiatica pentru piata de desfacere europeana si sa aduca placere in preparare si degustare. In acest sens, au fost atasate retete culinare pe produsele Shan'shi, constituind un ajutor in pregatirea unei mese delicioase.


Este foarte important ca inovatiile sa continue, astfel ca Shan'shi lucreaza mereu la dezvoltarea de produse noi, dar si la imbunatatirea produselor deja existente, cu scopul de a prelua arta culinara asiatica si a o adapta pe gusturile consumatorilor, fara a pierde insa componentele specific asiatice.
Informatii suplimentare gasiti pe: www.shan-shi.com
Distribuitor unic in Romania: Maresi Foodbroker SRL - office@maresi.ro

Newsletter