Home STIRI STIRI Sezonul nuntilor: tendinte & must have pentru o petrecere perfecta

Sezonul nuntilor: tendinte & must have pentru o petrecere perfecta

Sezonul nuntilor: tendinte & must have pentru o petrecere perfecta
Corina Naftanaila
Miercuri, 26.06.2019
A inceput sezonul nuntilor! Daca te pregatesti pentru marele eveniment din viata ta, atunci stii deja ca nu este deloc usor sa te pregatesti pentru nunta. Totul trebuie sa iasa perfect, dar nici nu stii de unde sa incepi? Iata care sunt principalele lucruri pe care trebuie sa le pui la punct din timp, pentru a avea o nunta de vis.

Locatia perfecta, pe malul lacului

Cel mai important lucru este alegerea locatiei. Daca vrei o nunta de vis, Restaurantul Pescarus, care se afla pe malul lacului Herastrau este perfect pentru tine. Restaurantul care se afla acum sub umbrela City Grill, te astepta cu un decor nou, confortabil, care aduce aminte de restaurantele pescaresti si mediteraneene din intreaga lume. Atmosfera este una relaxanta care se potriveste perfect cu decorul natural care-l inconjoara.

restaurant nunta

Flori, flori si iar flori

Dupa alegerea locatiei, urmatorul lucru la care trebuie sa te gandesti sunt florile. De la aranjamentele pentru mese, la cele pentru biserica si pana la buchetul de mireasa, toate trebuie alese cu grija, astfel incat sa se potriveasca unele cu altele, dar si cu decorul. Daca nu te pricepi la asortarea culorilor, atunci cel mai bine este sa alegi buchete preponderent albe, deoarece nu ai cum sa gresesti cu acestea. Un exemplu sunt buchetul si aranjamentul de mai jos, pe care le poti comanda de pe Floria.ro.

nunta

Decoratiuni unice

Decoratiunile sunt un must. Florile nu sunt suficiente pentru o nunta de vis. Pe langa acestea trebuie sa mai ai la dispozitie si alte decoratiuni care sa animeze locul. De la baloane in forma de inimioare, baloane cu mesaje, confeti aurii in forma de inel de logodna si pana la recuzita pentru cabina foto, toate sunt de nelipsit de la o petrecere cu fast. In plus, pe toate acestea le poti gasi pe fabricademagie.ro.

Marturii... altfel

Si pentru ca invitatii sa se simta speciali, ce ai spune ca in loc de clasicele marturii sa daruiesti niste marturii... altfel. De exemplu, poti alege carti, iar pe prima pagina a acestora poti scrie un mesaj care sa le aminteasca de voi. Alege insa cu grija titlurile. Pentru barbati poti alege romane politiste sau thrillere, in timp ce pentru femei poti alege carti din genul fantasy sau aventura. Tine insa cont si de varsta invitatilor. Pe libris.ro vei gasi carti din toate genurile, pentru toate varstele, asadar vei avea de unde alege.

marturii nunta

Cadou pentru nasi

Nu trebuie sa uiti de cadoul pentru nasi. Daca esti in pana de idei si nu vrei sa le oferi ceva ce au deja sau ce nu stii cu siguranta daca le place, avem solutia perfecta pentru tine: pachetul "In love city-break ", de la complice.ro! Astfel, nasii vostri se pot bucura de o escapada intr-unul din cele mai frumoase orase europene: Atena, Bruges, Praga, Paris sau Roma, iar decizia privind alegerea locului le apartine in totalitate. Indiferent de locatia aleasa, acestia vor beneficia de cazare la un hotel de 4* cu mic dejun inclus, pentru 3 nopti, o experienta unica pentru cuplu, in functie de destinatia aleasa, bilete de avion dus-intors si transport privat la si de la aeroport, atat in Bucuresti cat si la destinatie.

city break

Newsletter