Home STIRI STIRI Sezonul nuntilor e in toi! Asigura stoc suficient de produse si consumabile, de la iGlow!

Sezonul nuntilor e in toi! Asigura stoc suficient de produse si consumabile, de la iGlow!

Sezonul nuntilor e in toi! Asigura stoc suficient de produse si consumabile, de la iGlow!
Gabriela Paladi
Miercuri, 01.09.2021
Cum pandemia ne-a cam dat planurile peste cap, cei care aveau nunta planificata s-au vazut nevoiti sa mai amane cu cel putin un an marele eveniment. Dar a venit si revansa, asadar in acest sezon nuntile sunt pe banda rulanta. Unde-s multi si cererea e pe masura, asadar saloanele au de trecut acum si un mare test, cel al prestarii de servicii de calitate, unui public mult mai mare.

   Acum poti castiga tot mai multi clienti sau dimpotriva. Caci o data cu aceasta crestere intervine si nevoia de a planifica mai bine fiecare programare. Inseamna de asemenea nevoia de a avea un furnizor de incredere si mai ales prompt in ceea ce priveste consumabilele din salon. Ce tine de produse pentru coafor, cosmetica, produse pentru manichiura si pedichiura de pe iglow.ro pot fi achizitionate.

iGlow, partenerul vostru in a oferi calitate clientelor!

Miresele, mamele mirilor si nasele - sunt poate unele dintre cele mai stresate personaje din desfasurarea unei nunti. Au pretentii mari si asteptari pe masura. Nu se multumesc cu jumatati de masura si cauta in mod special in acest eveniment perfectiunea. Isi doresc sa arate  impecabil si cine ar putea sa le blameze pentru asta?!

Aleg din timp util sa isi faca programarile la salon, pentru epilat, tuns, cosmetica, vopsit, pentru ca in marea zi sa revina pentru coafat si machiat. Pregatiti cu tot ce este necesar, prestatorii de servicii de hair and beauty ar trebui sa se asigure ca au stoc suficient de produse si ca se pot reaproviziona oricand.

iGlow.ro este cunoscut pe aceasta nisa. Pune la dispozitie o gama larga de produse profesionale pentru saloane sau, de ce nu, chiar si pentru cele interesate de produse home use, insa de calitate. Ce veti gasi aici se refera la produse de la branduri recunoscute international pentru calitatea lor.

       Unic distribuitor al produselor Elixir Make-up.

Asta inseamna sansa de a va maguli clientele cu produse pe care nu le gasesc si la alte saloane. Inseamna exclusivitate si deci un avantaj competitional.

       Ro.Ial made

Produse de calitate italiana, apreciate la rang inalt in randul cosmeticienelor de top.

       Distribuitor autorizat pentru branduri precum Melkior Professional, Crystal Nails, BrillBird sau Yamuna printre altele. 

Toate acestea pot fi comandate simplu si rapid, din pagina online a furnizorului. Nu trebuie sa depindeti de intermediari, de agenti, de factori diversi care pot prelungi timpul pana cand veti avea parte de produsele dorite. iGlow poate fi un partener de incredere pentru cei care detin saloane. Avand in vedere consumabilele necesare in acest domeniu si deci frecventa cu care ati avea nevoie sa faceti comanda de produse, este necesar un furnizor prompt si serios. Despre cum puteti comanda si ofertele curente regasiti detalii in pagina oficiala.

Pe principiul poti fi bun in tehnica, insa ai nevoie si de instrumente/produse pe masura pentru ca rezultatul sa fie wow, descoperiti produsele profesionale care troneaza pe rafturile saloanelor care se respecta. Acestea sunt negresit regasite la iGlow.


Contact:
0765 440 337
0748 338 273
vanzari@iglow.ro
 

Newsletter