Home STIRI STIRI Secretul tineretii la Health and Beauty Show !

Secretul tineretii la Health and Beauty Show !

Secretul tineretii la Health and Beauty Show !
Raluca Cristea
Joi, 18.10.2012
Mai sunt cateva zile pana incepe cel mai important eveniment de sanatate si frumusete din Cluj Napoca. Intr-o perioada in care factorii externi, poluarea si stresul zilnic ne afecteaza sanatatea, acest eveniment vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii la problemele cu care se confrunta corpul nostru.
Intre 26 si 28 octombrie 2012 la Iulius Mall aflam de la companiile care expun o gama variata de servicii si produse cum ne mentinem in forma, sanatosi si cel mai important, cum prevenim efectele activitatii zilnice asupra organismului. Producatori de produse naturiste, clinici de infrumusetare si remodelare corporala, produse bio, centre spa va asteapta timp de trei zile cu sfaturi din partea medicilor si specialistilor personalizate pentru dumneavoastra.

In acelasi timp, conceptul promoveaza o miscare, o mentalitate conform careia sanatatea fizica si cea emotionala joaca rolul unei fundatii solide pentru frumusete. Restul arhitecturii si decorului variaza si se pliaza pe caracter, completand si colorand atat imaginea cat si viata unei persoane.

Vizitand acest eveniment nu trebuie sa ratati minievenimentele organizate pentru public: workshop-uri, seminarii, prezentari de moda, cursuri de aerobic etc, programul complet fiind disponibil pe site-ul evenimentului www.healthandbeauty.ro .

Program eveniment:

VINERI, 26 OCT ORA 12:00, Conferinta de presa, deschiderea oficiala a evenimentului

SAMBATA, 27 OCT ora 16:00, Workshop "Trucuri mentale si comportament pentru a slabi sanatos" cu dr. psih Adela Moldovan
Workshop "Sanatatea emotionala nu este un moft, este un ‘must'! " cu dr. psih. Raluca Anton
Workshop " Spune nu dietelor!" cu dr. Copcea Adrian
Workshop "Echilibrul emotional si fizic la menopauza -mituri si realitate" cu drd psih. Oana Cobeanu
ora 19:00 Prezentari de moda oferite de Sephora, Gett's, Boom Models, Ligia Mocan, Gillian Fashion si Lany's.


In fiecare zi, demonstratii oferite de antrenori profesionisti WorldClass, casting si prezentari de moda Boom Models, concursuri, tombole cu premii si discounturi pentru serviciile si produsele care se regasesc in cadrul evenimentului.

Participarea in cadrul workshopurilor si vizitarea targului se face in mod gratuit!

Evenimentul este sustinut de catre Clinica Medispa care propune o abordare complexa a serviciilor de infrumusetare, ajutand clientii nu numai sa arate bine, dar si sa sa simta in cea mai buna forma fizica si psihica, rezultatul fiind o stare generala de bine, de multumire si incredere in sine.
Newsletter