Home STIRI STIRI Sase idei distractive pentru petrecerea aniversara a micutului tau

Sase idei distractive pentru petrecerea aniversara a micutului tau

Sase idei distractive pentru petrecerea aniversara a micutului tau
Andreea Marinescu
Luni, 24.09.2018
Se apropie cu pasi repezi ziua copilului tau si nu ai nici cea mai mica idee despre ce cadou ii poti face? O petrecere surpriza este darul care cu siguranta, pe langa masinute sau papusi, l-ar face sa nu uite prea curand fericitul eveniment.

Asadar, iti prezentam sase idei pline de energie si imaginatie, pe care le poti pune in practica la petrecerea aniversara a micutului tau!

In primul rand trebuie sa stii ca am descoeprit o echipa de profesinisti care te poate ajuta sa aplici tot ceea ce ti-ai propus, pentru ca micutul tau sa fie foarte fericit la acest eveniment. Este vorba despre www.animatorpetrecericopii.ro, un site unde vei descoperi cele mai fun idei.

Iata ce ne-a incantat pe noi!

Jocuri interactive

Fie ca este vorba despre baba-oarba, hai la groapa cu furnici, sticulta cu otrava sau despre unele dintre dansurile din desenele animate preferate, animatorii profesionisti de la www.animatorpetrecericopii.ro  vor sti exact cum sa-i faca pe prichindei sa aiba parte de distractie pe cinste.

Modelare baloane

Indemnarea este calitatea principala pe care cineva trebuie sa o aiba atunci cand vrea sa faca figurine din baloanele speciale. Nu de alta, dar nu ai vrea ca micutul tau sa ceara un catel si sa se treazazca doar cu o creatura nedefinita. Conteaza pe abilitatile celor de la www.animatorpetrecericopii.ro, pentru ca fac ca evenimentul sa decurga perfect.

Pictura pe fata

Micutele printese vor sa aiba tasaturile Albei ca Zapada sau ale animalutelor preferate, asa ca, fara dubiu, vei avea nevoie de priceperea unui specialist. Din nou, cei de la www.animatorpetrecericopii.ro sunt foarte profi si au cele mai bune culori si cea mai bogata imaginatie, pentru ca picturile de pe chipul micutilor sa fie nu doar perfecte, dar sa -i faca sa zambeasca cu gura pana la urechi.

Tun de confetti

Ce poate fi mai distractiv decat o ploaie in culorile curcubeului. Magia bucatelelor de hartie ii va purta pe cei mici in cel maicolorat univers, cu inorogi, flori de nu-ma-uita si curcubee.

Masina pentru baloane de sapun

Diafane, stralucitoare, fragile, baloanele de sapun ii vor fascina pe cei mici, dar si pe cei mari. Formele si marimile diferite ale acestora ii vor antrena in cea mai distractiva "vanatoare" de spargere a baloanelor.

Asadar, daca nu stii inca ce sa alegi, iti spunem doar atat. Pe www.animatorpetrecericopii.ro  vei gasi cele mai bune oferte, in pachete ce includ toate aceste idei. In plus, poti opta pentru un anumit numar de animatori, daca vrei ca party-ul prichindelului tau sa fie de neuitat.

Newsletter