Home STIRI STIRI Sarbatori cu arome intense alaturi de Krups Evidence

Sarbatori cu arome intense alaturi de Krups Evidence

Sarbatori cu arome intense alaturi de Krups Evidence
Karena.ro
Vineri, 14.12.2018
Tic-tac, tic-tac! Say hello to the best time of the year! Cadouri, good vibes, bradul impodobit si desigur, prietenii in vizita! Yep, all of them are nearby! Incarca-te cu voie buna si ofera celor dragi experienta unei cafele cu gust deosebit, datorita espressor-ului automat Krups Evidence.
Hot drinks with special technology

Espresso, Americano, Latte sau Cappuccino, bautura ta preferata este gata cat ai spune complete! Alege functiile Extra Shot si Dark pentru o cafea intensa, iar cu Double Cappuccino prepari concomitent doua bauturi cu lapte, printr-o simpla atingere de buton.



Ai control deplin asupra aparatului, oriunde te-ai afla in casa, cu aplicatia Krups Espresso. Pretty cool, but not enough! Tehnologia Quattro Force optimizeaza fiecare etapa a procesului care implica prepararea unei cafele, de la macinare si presare, la percolare si drenaj.
Impresioneaza-ti prietenii cu tehnologiile unice ale espressor-ului. Poti alege intre cele 15 tipuri de bauturi presetate si cu siguranta, ceaiul sau cappuccino bifeaza cu succes avantajele lui Krups Evidence.

Design-ul sau elegant te va face sa exclami intr-o clipita: You're The One! Evidence stie care este drumul pana la o cafea corect echilibrata; pas cu pas, simturile iti sunt ademenite. Creeaza momente speciale si daruieste savoarea intensa a unei cafele care face diferenta.

Spread joy, spread coffee! :)

Despre Krups

Istoria companiei Krups incepe in 1846, in Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert in cafea, datorita strategiei sale inovatoare, creata de echipele proprii ce au lucrat intotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare si dezvoltare, testele de performanta, rezistenta, standardizarea si utilizarea, care sunt efectuate in Franta, ajuta brandul sa evolueze in fiecare zi si sa ofere produse de calitate exceptionala clientilor

Cafea buna

 

Newsletter