Home STIRI STIRI Sansa la o noua experienta Luxury Academy in primavara anului 2018

Sansa la o noua experienta Luxury Academy in primavara anului 2018

Sansa la o noua experienta Luxury Academy in primavara anului 2018
Andreea Baluteanu
Luni, 18.12.2017
Dupa o saptamana petrecuta pe Marea Mediterana, in cadrul croazierei Luxury Academy, makeup artistii, hairstylistii si fashion designerii care au trait o experienta de neuitat, s-au intors acasa plini de povesti si amintiri numai bune de surprins intr-un reality show, care va cuceri in curand publicul romanesc. Croaziera de fashion de pe Mediterana este astazi subiectul unui reality show romanesc.

Acesta urmareste transformarea participantilor pasionati de moda in adevarati specialisti, alaturi de ei fiind prezenti pe vapor atat profesionisti romani, cat si italieni, cu experienta vasta in imbunatatirea imaginii unor VIP-uri internationale.

In cadrul workshop-urilor si cursurilor predate pe nava, cursantii au dobandit notiuni importante despre cultura modei, stiluri si tendinte actuale, colorimetrie si despre fotografia de fashion & lifestyle. Experienta traita de cursanti a fost una inedita, avand in vedere cat imp de 7 zile au calatorit, au participat la 4 workshop-uri, au invatat, au testat cunostintele teoretice in probe practice, s-au distrat, au legat noi si puternice prietenii, si au avut deosebita sansa de a participa la castingul final al unui reality show tv de moda.

Intre expertii care si-au adus contributia la perfectionarea aptitudinilor cursantilor se numara si Manuela Faganelli, presedintele primei agentii de consultanta in imagine de lux din Italia si colaboratoare a celui mai prestigios institut de moda din lume, Institutul Marangoni din Milano.

De asemenea, Anna D'Angelo a impartasit din experienta ei vasta in hairstyling, makeup si fashion, dar si din studiile in imaginea de lux pe care le-a absolvit in cadrul Academiei del Lusso din Milano, Italia.

Aura Anghel, fondatoarea Luxury Academy, are si ea o experienta de mai bine de 20 de ani in colaborarea cu VIP-urile, in cadrul unor show-uri TV italienesti. Adepta a bunului gust si a unui stil vestimentar armonios, Aura Anghel imbina studiile absolvite, de asemenea, la Academia del Lusso din Milano, cu experienta de consultant in imagine dorind, prin Luxury Academy, sa predea mai departe stafeta unor specialisti aflati la inceput de drum.

"Publicul are nevoie de a intelege educatia corecta a stilului si efectiv managemntului propriului salon. Imi doresc sa schimb viziunea estetica prin educatie la cel mai inalt nivel, prin acesti mesageri pe care o sa incep sa ii pregatesc." Aura Anghel


Despre importanta inteligentei non-verbale in relatia cu clientii a povestit Mihaela Stroe, iar relevanta fotografiei de fashion & lifestyle a fost pusa in valoare de Vali Barbulescu in cadrul workshop-ului "Fashion Forward".

Astfel, cei care au ratat prima croaziera pe Marea Mediterana, au sansa sa se inscrie intr-o noua experienta Luxury Academy in primavara anului 2018: http://www.luxuryacademy.ro/

Caravana de casting va strabate peste 15 orase din toata tara in cautarea urmatorilor participanti, dornici sa traiasca povesti de neuitat, numai bune de filmat intr-un nou reality show tv.


Multumim parterilor si colaboratorilor ce au contribuit la realizarea acestui eveniment, asigurand vestimentatiile si produsele de make-up in vederea realizarii episdului pilot: Cinecinetta Make-Up, Romania, si fashion designerii: Jodiel David Moresco, Italia; Aleha Tonciu, Iulia Craciun, Studio Cabal Clothing, si Modarom.

Newsletter