Home STIRI STIRI Sa dam cartile pe fata: de ce masajul erotic este benefic si pentru femei

Sa dam cartile pe fata: de ce masajul erotic este benefic si pentru femei

Sa dam cartile pe fata: de ce masajul erotic este benefic si pentru femei
Karena.ro
Joi, 19.04.2018
Intr-o societate conservatoare, traditionalista si lipsita de o educatie sexuala predata tinerilor este greu de crezut ca un concept precum cel legat de masajul erotic are sanse sa incante publicul. Cel putin aparent, oamenii intarzie sa vina cu reactii, sa le expuna, sa le exprime. Generatii de-a randul tinerii au fost invatati ca viata intima nu trebuie discutata, ca educatia privind acest subiect se desfasoara acasa, responsabili fiind parintii.

Perpetuand astfel de limite am putea spune, se simtea nevoia de evadare al celor cu o minte mai deschisa la nou. Ceea ce s-a si intamplat. Saloanele de masaj erotic au impanzit orasele din tara si incet, dar sigur au inceput sa lanseze un etalon al vietii intime, sa demonstreze un scop, ca placerea poate fi un tel al vietii particulare.

Cui se adreseaza saloane de genul? In principal barbatilor, cu toate ca si aici se simte o urma a unei educatii precare. Suntem obisnuiti sa credem ca reprezentantii masculini sunt cei fara de morala, cei care isi permit sa vorbeasca mai deschis; in schimb, femeile sunt mai pudice. Dar daca ne uitam atent la lista de servicii asa cum se gaseste spre exemplu la masajclub.ro, se poate observa ca o nisa aparte a masajelor erotice vizeaza si partea feminina. Artemis Club, un salon de profil din capitala, dispune de un masaj special dedicat cuplurilor spre exemplu.

Masajul erotic si ce beneficii poate avea o femeie din acest tip de relaxare

Desi nu departe de experienta pe care un barbat o poate avea in cadrul unui astfel de salon, femeile interpreteaza si resimt un masaj erotic in mod diferit. In primul rand, acestea nu sunt incitate neaparat de o prezenta masculina ce le ravaseste gandurile, asa cum se intampla in cazul barbatilor. Maseuzele sunt femei, exclusiv, chiar si cand vine vorba de acel masaj destinat a fi placerea unui cuplu.

masaj

Apoi, curioase din fire, insa sceptice deopotriva, femeile ar putea avea o doza de reticenta asupra acestei experiente. Asadar, pot fi placut surprinse ulterior tocmai prin contrastul de trairi, prin faptul ca vor deosebi nota erotica si cat de mult conteaza aceasta.

Ca si beneficii, acestea se inscriu in lista personala de aspecte. Cu alte cuvinte, fiecare va percepe in felul sau acest tip de experienta. Putem doar intui ca este vorba de o provocare: de a intelege ca nu numai factorul masculin conteaza si prestatia acestuia; ca de fapt viata intima inseamna acelasi "doi" ca in orice alta activitate, deci cere implicare in mod egal de la ambii parteneri. Invata despre ele, despre propria placere, propria limita si descopera alte nuante ale acestui segment din viata intima.

Desigur ca un efect corelat cu aceasta experienta este si relaxarea in sine. Sa nu uitam ca un masaj erotic are in primul rand la baza tehnica de masaj in sine, cea care detensioneaza muschii, care elimina stres, energii negative, ce te poarta cu gandul la calm si te desprinde de realitatea si cotidianul in care te afli. Reteta de succes a saloanelor de masaj erotic consta tocmai in a adauga la acest context si factorul erotic, ce tine de seductie, de un joc al miscarilor suave, blande sau de ce nu chiar indecente, indraznete, care in orice caz vor starni reactii total diferite.

Unde poti avea parte de un astfel de masaj

Daca ideea in sine suna indraznet insa prezinta si interes, ai putea incerca. Pana la urma puterea exemplului este cea edificatoare aici. Asadar, merita incercat, dar unde? Femeile sunt cu atat mai misterioase astfel ca se vad mascandu-se pentru a putea trece pragul unui astfel de salon.

Datorita numarului mare de persoane interesate de astfel de masaje, totusi din cauza unui context ceva mai limitat - al societatii care inca nu se dezminte de invataturi de stil vechi - saloanele de profil au invatat o lectie profitabila. Este vorba de a gasi conditii optime pentru fiecare tip de client. Asadar, daca ideea de a merge la salon nu surade, atunci se poate programa o astfel de sesiune de masaj ce va avea loc la camera de hotel. Daca cel sau cea interesata este turist strain, nicio problema, bariera lingvistica nu este un impediment de a oferi aceleasi servicii ireprosabile.

Asadar, optiuni sunt, confidentialitatea este asigurata. Dar tot ce mai lipseste este curajul.
Newsletter