Home STIRI STIRI S-a lansat colectia Wonder Lolita - City Bird of Paradise

S-a lansat colectia Wonder Lolita - City Bird of Paradise

S-a lansat colectia Wonder Lolita - City Bird of Paradise
Raluca Cristea
Luni, 26.03.2012
Miercuri seara, la Vila Rodizio, intr-un decor fascinant, s-a lansat cea de-a saptea colectie Wonder Lolita by Maria Simion - „City Bird of Paradise".

Cele 24 de tinute inspirate de pasarea paradisului si de transformarea ei spectaculoasa de la un colorit monocrom la o paleta intensa de culori, au impresionat audienta. Turcoise-ul, verdele-smarald, rozul, bejul, albul si nuantele de pamant sunt culorile ce definesc si dau viata acestei colectii. Designerul a folosit materiale pretioase dar si piele, tull, satin, pene de strut combinate intr-un mod absolut fascinant pentru a recrea penajul pasarii paradisului.


Printre modelele ce au defilat in cadrul acestei colectii au fost prezente Gina Maican, Cezara Darie si Anca Neacsu. Prima pasare care si-a luat zborul din colivie si a plecat spre paradisul pasarilor libere a fost Gina Maican. Intruchipind o pasare diafana cu penaj alb simbol al puritatii, Gina a pasit catre fructul interzis din aglomeratia oraselor. Transformarea ei dintr-o pasare diafana intr-o diva a oraselor a venit odata cu cea de-a doua tinuta o rochie pretioasa ce duce cu gandul la exotismul pasarilor paradisului.

O prezenta extrem de feminina si senzuala a fost Anca Neacsu, intr-o rochie roz inchis, cu volane asemanatoare unei focoase dansatoare de flamenco.

Mireasa serii a fost nimeni alta decat Cezara Darie, sexoasa asistenta a lui Morar. Aceasta a aparut intr-o rochie de mireasa scurta, din dantela accesorizata de o coafura supradimensionata si machiaj extravagant. In locul clasicei trene Cezara a defilat incununata de un voal foarte lung, ce a inlocuit trena.

Printe oaspetii prezenti la eveniment s-au aflat: Monica Iagar, Roxana Iliescu, Corina Ungureanu, Irina Cordureanu, Iulia Preda, Galina Panzar.


Evenimentul este realizat cu participarea:
Delicii dulci: Pin-Up Muffin
Tinute accesorizate de: Otter si Flusberg
Make-up-ul va fi asigurat de cei de la: make-up artist Ana-Maria Vasile si Make-up Studio
Hair style-ul modelelor: LadyAnn Salon si Mihai Geambasu
Parteneri media: Karena.ro, NuntaSic.ro, Joy, Unica.ro, Diva

 

Credit foto: RemusN Photography

Newsletter