Home STIRI STIRI S-a deschis Il Segno - cel mai provocator magazin cu rochii de seara

S-a deschis Il Segno - cel mai provocator magazin cu rochii de seara

S-a deschis Il Segno - cel mai provocator magazin cu rochii de seara
Karena
De Karena
Marţi, 28.08.2012
Elegant - Exclusiv - Clasic - Sofisticat - Romantic - Chic - Sexy - Armonios - In Tendinte - Rafinat. Acestea sunt atributele ce pot descrie cel mai provocator magazin cu rochii de seara din Romania, magazin ce s-a deschis recent in Bucuresti pentru iubitoarele de frumos.
Nimic nu se compara cu entuziasmul alegerii rochiei perfecte pentru un eveniment glamour, de aceea, fie ca este vorba de rochii de seara, sau de rochii scurte, de cocktail, specialistii prezenti in magazin te vor ajuta cu sfaturi si modele pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere. Ba mai mult, orice rochie ai alege, daca este nevoie, ajustarile vor fi facute imediat si gratuit in atelierul Il Segno.


Prin ce se remarca magazinul Il Segno? In primul rand, Il Segno te intampina cu o atmosfera de neegalat - rabdarea si eleganta personalului, decorurile elegante, atentia la detalii - toate se contopesc pentru a crea exact momentele care te fac sa te simti speciala in alegerea unei rochii pe masura dorintelor tale.



Ce puteti gasi in showroomul Il Segno?


Rochii de seara chic, ce urmeaza liniile corpului, rochii de seara cu volum, cu talia accentuata si detalii remarcabile, din materiale fluide.


Rochii de cocktail, cu croieli inovatoare, din materiale delicate ce sporesc eleganta tinutelor.



Cand pasiti in showroomul Il Segno, faceti acest lucru nu doar ca un client, ci ca un membru al unui club exclusivist: clientele Il Segno vor fi invitate s soarba un pahar rece de sampanie, sau sa se relaxeze cu o ceac de cafea în timp ce vizualizeaza cele mai recente colectii.


Adresa showroom: Str. Stirbei Voda n3.53-55 Bucuresti

www.ilsegno.ro

Newsletter