Home STIRI STIRI Rowenta Ultimate Protect, aliatul tau pentru seri racoroase si linistite de vara

Rowenta Ultimate Protect, aliatul tau pentru seri racoroase si linistite de vara

Rowenta Ultimate Protect, aliatul tau pentru seri racoroase si linistite de vara
Andreea Marinescu
Marţi, 26.06.2018
Ti-ai pregatit bautura preferata, te asezi comod in fata televizorului si astepti sa inceapa ultimele meciuri din grupe. Pe fundal se aude un zgomot usor, il ignori si continui sa cauti informatii despre "primul 11" . In curand zgomotul creste in intensitate, iar 'recitalul'' devine din ce in ce mai sacaietor cand iti dai seama ca este sustinut de cei mai enervanti 'vecini'' de apartament, tantarii.

No worries! Vara aceasta Rowenta iti aduce Ultimate Protect , ventilatorul ce asigura o difuzie optima a aerului pe toata suprafata incaperii, dar si protectie impotriva tantarilor cu pana la de doua ori mai buna, in comparatie cu sistemele standard pentru lichidele anti-mosquitos.

Feel the summer breeze

Il amplasezi strategic in camera, ajustezi inaltimea din stativul telescopic si adaugi sticluta cu solutie in locul destinat acesteia. Compatibil cu majoritatea lichidelor impotriva tantarilor, ventilatorul asigura protectie de pana la trei saptamani contra insectelor.
Mai mult, Ultimate Protect are trei trepte de viteza pe care le poti regla in functie de nevoile tale. Orientare si directie? Bineinteles ca exista! Ventilatorul de la Rowenta dispune de o rotatie automata, orientare reglabila si un flux de aer puternic de 55m3/min care creeaza instant o senzatie de racoare ce te face sa visezi la vacanta in care nimeni si nimic nu te deranjeaza.
Si ce poate fi mai frumos? Se pare ca meciul se indreapta spre prelungiri, asa ca se anunta o noapte lunga... #mosquitofree.
#GoodtoKnow - Acum cel mic este in siguranta datorita grilei de protectie ce nu permite accesul la paletele ventilatorului.

 Despre Rowenta

Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflati in cautarea produselor de inalta performanta, usor de folosit si cu design functional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama larga de produse, de la dispozitive pentru hairstyling si epilatoare, la aspiratoare si produse pentru ingrijirea tesaturilor, create din respect pentru consumator si pentru mediul inconjurator. Pentru mai multe informatii acceseaza www.rowenta.ro,www.facebook.com/RowentaRomania.

 

Newsletter