Home STIRI STIRI Rowenta Liss & Curl - Secretul unui stil care impresioneaza

Rowenta Liss & Curl - Secretul unui stil care impresioneaza

Rowenta Liss & Curl - Secretul unui stil care impresioneaza
Andreea Marinescu
Joi, 06.09.2018
Nimic nu se compara cu emotia primului moment "on air", chiar daca te-ai pregatit dintotdeauna sa te faci remarcata. Cameramanul iti face semn ca mai sunt doar cateva clipe, dar tu zambesti increzatoare. Lights, camera, action! Time to shine cu Rowenta Liss & Curl!   

Simte atingerea de casmir

Fiecare zi este o provocare pentru ca iti place sa impresionezi cu fiecare aparitie, fie ca esti live, in "the heat of the moment", fie ca te pregatesti de un date cu el.

Par intins sau bucle elegante? Placa de par Liss & Curl de la Rowenta combina tehnologii de ultim moment cu temperaturi optime, astfel incat tu sa te bucuri de coafuri deosebite in fiecare zi, dar, mai ales, de un par protejat de la radacina pana la varfuri. 

  

Save precious time! Placa Liss & Curl asigura indreptare perfecta dintr-o singura miscare, datorita sistemului inovator Straight Optimizer. Acesta acorda o atentie deosebita parului tau, indreptandu-l, fara a-l deteriora, la 170°C, in timp ce invelisul exclusiv Cashmere Keratine si generatorul de ioni ii pastreaza finetea si stralucirea.

In plus, Rowenta Liss & Curl dispune de o functie de control precis a temperaturii, cu 5 setari, intre 130°C si 200°C.

Ai aflat un scoop? The big wedding is on? Alege stilul favorit, pentru ca marginile laterale ale placii Rowenta Liss & Curl sunt special concepute ca sa obtii bucle perfecte, dintr-o singura miscare.

#GoodtoKnow daca te grabesti spre urmatorul reportaj, stai fara grija, placa se opreste automat dupa o perioada de 60 de minute in care nu a fost utilizata.

Your hairstyle speaks the latest news!

Newsletter