Home STIRI STIRI Rowenta iti pregateste bagajul de vacanta

Rowenta iti pregateste bagajul de vacanta

Rowenta iti pregateste bagajul de vacanta
Karena.ro
Joi, 07.07.2016
O vacanta reusita incepe cu un bagaj bine facut. Special concepute pentru a te insoti in calatorii, epilatorul AquaPerfect Soft, fierul de calcat de voiaj First Class si peria rotativa Brush Activ’ Nano Smart de la Rowenta  sunt accesoriile must have care te vor ajuta sa afisezi un look casual chic, perfect pentru zilele relaxante de vara petrecute departe de casa.

epilator
 
Cu epilatorul Rowenta Aquaperfect Soft in bagaj vei fi gata de plaja in cateva minute. Aparatul este rezultatul a cinci ani de cercetare si poseda doua brevete de inventie: tehnologia Soft Sensation, care presupune 1.400 de micro vibratii pe secunda, si tehnologia
 
epilator 
 
Advanced Micro-Contact, care asigura contactul 100% cu zona pe care se aplica, eliminand chiar si firele de par foarte scurte. Accesoriul pivotant urmareste conturul corpului, iar vibratiile desensibilizeaza pielea, asigurand o sesiune de epilare fara durere.
 
epilator 
 
Rowenta Aquaperfect Soft are o autonomie de 40 de minute si poate fi folosit atat pe pielea uscata, cat si sub apa, pentru un plus de relaxare. 
 
epilator 

Look impecabil indiferent de destinatie

Fierul de calcat cu abur First Class este partenerul ideal de calatorie: are voltaj dublu pentru utilizare internationala, husa pentru depozitare i design compact cu maner pliabil.
 
fier de calcat 
 
Tehnologia unica patentata a talpii Microsteam, cu 200 de micro-orificii pentru o distributie buna a aburului, si varful de precizie ofera rezultate fara cusur, in cel mai mic detaliu.
 
fier de voiaj 
 
O tinuta chic va fi completata de o coafura in trend. Peria rotativa Rowenta Brush Activ' Nano Smart, cu design minimalist, incorporeaza tehnologii avansate, astfel incat rezultatul este unul profesional, ca dupa o sesiune de hairstyling la salon.
 
perie 
 
Peria usuca parul si il coafeaza in acelasi timp. Ionii negativi si invelisul ceramic al periei reduc energia statica, astfel ca parul devine neted si usor de stilizat, pentru un look de invidiat, chiar si in vacanta.

Newsletter