Home STIRI STIRI Rowenta Explorer S60 cel mai subtire aspirator robot 4 in 1 care performeaza oriunde

Rowenta Explorer S60 cel mai subtire aspirator robot 4 in 1 care performeaza oriunde

Rowenta Explorer S60  cel mai subtire aspirator robot 4 in 1 care performeaza oriunde
Corina Naftanaila
Miercuri, 01.07.2020
Smart robots, smart technology, smart way of living. Transforma-ti locuinta intr-o casa inteligenta! Iti prezentam seria Rowenta Explorer, cea mai noua gama de aspiratoare robot. Deleaga curatenia si bucura-te de libertate cu cel mai subtire home gadget 4 in 1 de la Rowenta.

Explorer S60 - ultra-subtire, ultra-performant

Agil si perfect integrat in locuinta ta, Rowenta Explorer S60 are o inaltime de numai 6 cm, se strecoara cu usurinta sub piesele joase de mobilier si vaneaza rapid zonele greu accesibile.
Datorita sistemului AQUA FORCE, robotul aspira si spala in acelasi timp, indepartand cele mai mici particule de praf si urmele de labute murdare.

Iar cum un adevarat globetrotter este mereu conectat la tehnologie, sistemul de navigare Smart Exploration 4.0 combina un gyroscop pentru acoperire totala si o camera laterala pentru curatare precisa de-a lungul peretilor. Ce iti ramane de facut? Doar sa alegi unul dintre cele 3 moduri de curatare - metodic, precis, margine - si sa il lasi sa exploreze suprafetele din casa... in timp ce tu explorezi noi locuri din oras sau le vizitezi pe cele preferate :)
In plus, sistemul inteligent de detectare a tipului de podea ajusteaza automat puterea de aspirare pentru eficienta maxima.

rowenta-explorer

Descopera aplicatia Rowenta Robots

Dupa ce te-ai reconectat la vibratia orasului, acceseaza rapid aplicatia Rowenta Robots si controleaza sesiunile de curatat de oriunde si oricand. Alege ziua si intervalul orar, iar in functie de suprafata ce trebuie curatata, alege si treapta de putere (Eco, Standard sau Boost). Totodata, vei primi notificari legate de activitatea si intretinerea robotului tau.
Pentru ca, nu-i asa? Niciodata nu se stie cand prietenii vor sa iti admire noua casa smart sau pe simpaticul Fluffy, ce te asteapta la o portie de joaca pe covorul din living. Exact asa!

Animale de companie sau alergii care iti dau batai de cap?!
Gama Explorer S60 include doua modele dedicate persoanelor ce detin animale de companie, dar si celor care se confrunta cu alergii:
Rowenta Explorer Allergy este dedicat persoanelor care sufera de alergii si are incorporat filtrul de inalta performanta care retine pana la 99.9% din praf si acarieni.
Rowenta Explorer Animal vine in ajutorul detinatorilor de animale de companie cu peria centrala Animal Turbo Boost din 2 materiale (peri sintetici si poliuretan) ce aspira cu usurinta firele de par, iar acestea nu se incurca pe perie.

aspirator-robot

Despre Rowenta
Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflati in cautarea produselor de inalta performanta, usor de folosit si cu design functional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama larga de produse, de la dispozitive pentru hairstyling si epilatoare, la aspiratoare si produse pentru ingrijirea tesaturilor, create din respect pentru consumator si pentru mediul inconjurator. Pentru mai multe informatii acceseaza www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

Urmatorul articol
Make magic with Rowenta
Newsletter