Home STIRI STIRI Rochita de botez potrivita pentru fetita ta si recomandarile oferite de Couture Bebe

Rochita de botez potrivita pentru fetita ta si recomandarile oferite de Couture Bebe

Rochita de botez potrivita pentru fetita ta si recomandarile oferite de Couture Bebe
Georgiana V Popa
Marţi, 18.12.2018
Atunci cand familia primeste in sanul sau un nou membru, bucuria este imensa. Unii sunt cu atat mai nerabdatori cand este vorba despre o fetita, iar pentru altii universul lor este un baietel. O multime de pregatiri trebuie avute in vedere odata cu venirea pe lume a bebelusului. Grija pentru confortul si siguranta sa sunt prioritati pentru parinti.

Primul eveniment major din viata noului nascut este botezul. Pentru acesta parintii si nasii totodata se pregatesc cu emotie. Cand este vorba despre o fetita, atentia la detalii este cu atat mai mare, mai ales vizavi de rochita pe care aceasta o va imbraca.

O serie de aspecte ce urmeaza a fi mentionate, oferite de specialitii magazinului Couture Bebe, sunt recomandate celor care doresc sa aleaga o rochita cat mai potrivita pentru fetita ce urmeaza sa fie increstinata.

De altfel, cei interesati pot comanda rochite botez deosebite, intr-o varietate de modele, culori si stiluri de pe site-ul oficial couturebebe.ro. Ies in evidenta prin calitatea deosebita ce le caracterizeaza si totodata prin diversitatea modelelor ce se pliaza pe tematici variate, produse sub brand propriu.

Care sunt recomandarile specialistilor vizavi de rochita de botez a fetitei?

Pentru ca este ziua in care bebelusul va fi in centrul atentiei, fiecare detaliu trebuie sa fie organizat dupa cum se cuvine. Astfel, lasand la o parte stabilirea unei tematici pentru petrecerea de botez, a meniului ce va fi servit oaspetilor, respectiv a invitatiilor, accentul trebuie pus pe tinuta fetitei.
Pecouturebebe.ro vor gasi astfel nasii sau parintii, dupa caz, rochii de botez deosebite printr-o serie de calitati:

  • Paleta coloristica variata

Pentru ca trasaturile micutei se vor potrivi prin asociere cu o anumita culoare, cei de la CoutureBebe.ro ofera posibilitatea de a alege intre rochii realizate fie intr-o culoare, fie in diverse combinatii de bun gust. Albul ramane alegerea vedeta, insa nu sunt de trecut cu vederea nici optiuni precum roz, mov, portocaliu, crem sau alte nuante specific feminine. Perlutele sau alte astfel de elemente de decor vor contura o imagine cu atat mai speciala a rochitei pentru botez.
Sunt optiuni in tendinte si modelele cu imprimeuri diverse, floricele, cu bulinute, fundite, volanase, etc.

  • Materiale inalt calitative

Calitatea este un principiu de baza la care se raporteaza acest producator de articole vestimentare pentru copii. Astfel, materialele ce stau la baza hainutelor, atat cele pentru fetite, cat si cele pentru baietei, sunt alese cu grija si dragoste pentru a asigura confortul deplin al micutilor. Bumbacul este o optiune de top, utilizat pentru dos, respectiv pentru partea rochitei ce va intra in contact cu pielea sensibila a bebelusului.

De asemenea materiale ce se regasesc in portofoliul COUTUREbebe.ro, respectiv in sectiunea dedicata rochitelor, sunt dantela brodata, tullul moale, voalul cu imprimeuri si altele deosebite prin aspect si moliciune.

Calitatea materialelor este pastrata si dupa prelucrare, intrucat totul se realizeaza manual, mai ales cand vine vorba despre aplicarea elementelor decorative sau functionale, precum cordonul din talie, dantela, voalul etc.

Iata care sunt aspectele spre care trebuie sa se orienteze cei care doresc sa achizitioneze rochita de botez ideala pentru micuta ce urmeaza sa fie botezata, pe care de altfel le regasesc in colectia speciala propusa de magazinul mentionat.

Newsletter