Home STIRI STIRI Rochiile de mireasa Laura Olteanu la Barcelona Bridal Week

Rochiile de mireasa Laura Olteanu la Barcelona Bridal Week

Rochiile de mireasa Laura Olteanu la Barcelona Bridal Week
Raluca Cristea
Marţi, 12.03.2013
In perioada 3-5 mai 2013 Laura Olteanu prezinta colectia Rochii de mireasa 2013 alaturi de cele mai mari brand-uri internationale la Barcelona Bridal Week/Pasarela Gaudi.
Pentru 2013 Laura Olteanu va recomanda rochia de mireasa tip sirena cu spatele gol, umeri accentuati de epoleti din cristale si perle swarovski. Materialele folosite la aceste rochii sunt dantelele "ghipur", acestea fiind cele mai in voga datorita formelor in relief si texturii extrem de sofisticate.

O alta recomandare ar fi rochia de mireasa din tull de matase ce va avea talia inalta si corsetul, cu sau fara maneci, delimitat de fusta printr-o centura foarte elaborata din cristale sau perle swarovski.

Pentru tinutele de seara Laura Olteanu va recomanda rochiile ce urmaresc linia corpului si capata volum si fluiditate in partea de jos. Dantela "ghipur", rosie, neagra si verde, este must have-ul sezonului 2013. Efectul glam este dat de accesorizarea cu bijuterii si cristale swarovski intr-o broderie sofisticata."

In toamna lui 2012, la Bucharest Fashion Week, casa de moda Laura Olteanu si-a prezentat colectia de rochii de mireasa si rochii de seara pentru anul 2013. Aceasta colectie va fi prezentata si la BARCELONA BRIDAL WEEK/ NOVIA ESPANA PASARELA GAUDI alaturi de cele mai mari brand-uri internationale.



Newsletter