Home STIRI STIRI Rochia 5 in 1, tot ce iti doresti de la rochia de mireasa

Rochia 5 in 1, tot ce iti doresti de la rochia de mireasa

Rochia 5 in 1, tot ce iti doresti de la rochia de mireasa
Alexandra Ion
Joi, 02.07.2015
Schimbam rochia de mireasa la propriu! Ce spui de 5 rochii de mireasa pentru nunta ta? Toate in cadrul aceluiasi pret! Marithe lanseaza revolutia 5 in 1 - conceptul UNIC de rochie de mireasa care se modifica in doar cateva secunde! Te invitam la Week-end-ul mireselor by Marithe, editia a 8-a, singurul week-end pe care nu trebuie sa il ratezi daca esti mireasa!

Accesul se face exclusiv pe baza de programare la numarul de telefon 0720.355.285.
Nu mai trebuie sa ALEGI acum poti avea TOATE rochiile de mireasa pe care ti le doresti. Ne-am saturat de decizii si nelamuriri, pentru nunta ta vrem sa iti oferim ABSOLUT TOT - o rochie ampla de printesa, maneci, bretele, fusta scurta, fusta balerina, rochie sirena, culoare, funda, panglici, sclipici, si simplu si complicat si amplu si elegant. Totul intr-o rochie unica special adaptata nevoilor si preferintelor tale.

Mai mult! Rochia de mireasa 5 in 1 Marithe este prima care poate fi refolosita. Cum? Simplu! Toate fashionistele din lume iubesc o fusta scurta de tulle.
Marithe revolutioneaza conceptul de rochiei de mireasa! Vino in week-end-ul 9-12 iulie 2015 la cel mai asteptat eveniment al verii- lansarea noilor modele 5 in 1 by Marithe! De acum inainte rochia de mireasa clasica va ramane istorie, pentru ca tu vei purta o rochie din colectia Metamorphosis by Marithe.
Evenimentul, promovat de Ideal Mariaj si Karena, aduce in prim plan cea mai inovatoare idee din domeniu - rochia de mireasa ce poate fi refolosita si tranformata!

Marithe iti propune deja clasica rochie 5 in 1 (purtata si de Adelina Pestritu) dar si o serie noua de rochii din acelasi stil, care iti permit sa ai in acelasi timp o rochie de sirena, una scurta dar si una printesa. Cum este posibil? Simplu! Rochiile de mireasa Marithe sunt singurele care iti garanteaza ca vei fi cea mai frumoasa mireasa fara a renunta la un stil anume.

Profita de reduceri
In cadrul evenimentului vor fi lansate noile modele tip 5 in 1 dar si noi rochii semnate Marithe.
In plus toate rochiile Marithe din colectiile anterioare vor beneficia de reduceri de pana la 60% rochii semnate de designeri celebri incepand de la 1,490 de lei!


Vino la Marithe pentru a beneficia de toate surprizele si reducerile momentului!
Accesul se face exclusiv pe baza de programare la numarul de telefon 0720.355.285.

Newsletter