Home STIRI STIRI Provocarea SevenSins.ro in 2017: Simte-te sexy. Indrazneste sa surprinzi!

Provocarea SevenSins.ro in 2017: Simte-te sexy. Indrazneste sa surprinzi!

Provocarea SevenSins.ro in 2017: Simte-te sexy. Indrazneste sa surprinzi!
Karena.ro
Joi, 26.01.2017
SevenSins.ro, cel mai indranet site de lenjerie intima din Romania propune femeilor puternice provocarea anului: "Simte-te sexy si indrazneste sa surprinzi" in fiecare zi, cu piese de lenjerie intima provocatoare. Acesta este misiunea pe care femeile o pot adopta in acest an pentru a se bucura de mai multa incredere in sine si pentru a savura succesul fiecarei zile. O femeie puternica se bucura de feminitatea cu care este inzestrata, si-o insuseste si o pune in valoare.

Unul dintre secretele fiecarei femei surprinzatoare este lenjeria intima sexy, provocatoare si plina de senzualitate. Aceasta confera unei femei incredere in sine, dezinvoltura si un aer tulburator fascinant.


Fiecare femeie cu o atitudine puternica, determinata si indrazneata trebuie sa aiba in garderoba un loc special dedicat acestor "mici placeri vinovate".



SevenSins.ro propune pentru acest an o gama variata de modele de lenjerie intima sexy special dedicate femeilor suprinzatoare - body-uri sexy, corsete, chemise-uri incitante, seturi cu portjartier elegante, deux-piece-uri irezistibile si costume sexy.

Dantela neagra, un simbol al femeilor puternice

In materie de lenjerie intima, negrul ramane nuanta preferata a femeilor, iar dantela neagra este un clasic care se reinventeaza constant odata cu aparitiile noilor trenduri in materie de lenjerie intima. Placerea femeilor de a purta lenjerie intima din dantela neagra este nepretuita, deoarece aceasta denota mister, eleganta si rafinament absolut, dar si senzualitate discreta.

In colectia propusa de SevenSins.ro negrul este puternic reprezentat, cu zeci de modele ce exprima forta, provocare, indrazneala, dezinvoltura si multa incredere de sine. Seturile sexy de lenjerie intima, chemise-uri incitante, body-uri seducatoare si catsuit-uri indraznete din dantela neagra fina si delicata sunt piese esentiale pentru garderoba oricarei femei care indrazneste sa surprinda in fiecare zi.


PieseleSevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare in toata tara pe www.SevenSins.ro si la showroom-ul SevenSins din Bucuresti, str. Orzari, nr. 3.

Despre SevenSins.ro

SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima, lenjerie intima sexy si costume de baie. Din 2009, magazinul a vandut peste 150.000 de piese de lenjerie catre 60.000 clienti din toata tara.

Newsletter