Home STIRI STIRI Protejeaza-ti intreaga familie cu URACTIV!

Protejeaza-ti intreaga familie cu URACTIV!

Protejeaza-ti intreaga familie cu URACTIV!
Raluca Cristea
Marţi, 21.05.2013
Studiile clinice au demonstrat ca 50% dintre femei sufera cel putin o data in viata de o forma de infectie urinara, agentul patogen cel mai frecvent implicat fiind bacteria Escherichia coli, responsabila de producerea a 85% dintre infectii.

Problema infeciei urinare este mai des intalnita la femei, din cauza particularitatilor anatomice. Infectiile urinare sunt favorizate de refluxul ureteral, expunerea excesiva la frig, litiaza renala, infectiile genitale, diabet.

Dintre simptomele generale ale infectiilor fac parte: urinarile frecvente si dureroase, disconfortul si usturimile locale, durere in abdomenul inferior sau in regiunea lombara.

Stiai ca infectiile urinare frecvente sau netratate pot duce, in timp, la infertilitate si la afectari renale grave, de multe ori ireversibile ?

Tratamentul clasic in cazul infectiilor urinare se bazeaza pe antibiotice, insa acestea pot dauna organismului prin slabirea sistemului imunitar, mai ales daca sunt luate pe o perioada indelungata de timp sau in cure succesive.

Laboratoarele Fiterman au creat gama URACTIV pentru intreaga familie: adulti, copii, femei insarcinate sau care alapteaza.


URACTIV mentine functionarea normala a rinichilor si contribuie, prin favorizarea diurezei, la eliminarea din organism a substantelor nocive, a produsilor toxici, substantelor straine sau in exces rezultate din procesele metabolice.

URACTIV se administreaza de la aparitia primelor semne de disconfort la nivel urinar si pana la disparitia acestora, dar nu mai mult de 14 zile. Nu uitati sa beti multe lichide!

La fel de importanta este si depistarea cat mai precoce a infectiilor urinare pentru a fi tratate corespunzator. URACTIV TEST identifica in urina prezenta eritrocitelor, nitritilor si leucocitelor. Acest test este similar cu cele ce se efectueaza in laborator si furnizeaza rapid informatii despre existenta bolii. URACTIV TEST se ofera CADOU la achizitionarea fiecarui produs din gama.

Pretul recomandat :
Uractiv capsule 25 ron
Uractiv plicuri 25 ron
Uractiv Sirop 28 ron
Uractiv Junior 25 ron
Uractiv Mami 25 ron

Mai multe detalii despre campaniile existente se pot gasi pe site-ul www.uractiv.ro

Newsletter