Home STIRI STIRI Programul de spectacole complet al TES pentru saptamana 14-20 oct 2013

Programul de spectacole complet al TES pentru saptamana 14-20 oct 2013

Programul de spectacole complet al TES pentru saptamana 14-20 oct 2013
Karena
De Karena
Luni, 14.10.2013
Karena.ro si Teatrul Evreiesc de Stat va prezinta programul complet al spectacolelor, din saptamana 14-20 0ctombrie 2013. Vizionare placuta!

Joi, 17 octombrie, ora 19:00 MISS DAISY SI SOFERUL EI , de Alfred Uhry

Regia: Claudiu Goga

In distributie: Maia Morgenstern, Mircea Drimbareanu, Mircea Rusu

Scrisa de cunoscutul dramaturg american Alfred Uhry, piesa "Driving Miss Daisy" a fost distinsa cu premiul Pulitzer pentru dramaturgie si prezinta povestea a doi oameni structural foarte diferiti, dintr-o America in care modernitatea si spiritul liberal se infrunta cu rasismul.


  Miss Daisy

 

Sambata, 19 octombrie, ora 19:00  YENTL, de Leah Napolin si Isaac Bashevis Singer

Duminica, 20  octombrie, ora 19:00  YENTL, de Leah Napolin si Isaac Bashevis Singer

Regia  Erwin Simsensohn

 

In distrbutie: Raluca Aprodu, Nicolae Botezatu, Geni Brenda, Marius Calugarita, Nicolae Calugarita, Mihai Ciuca, Cornel Ciupercescu, Cristina Circei, Iolanda Covaci, Darius Daradici, Mircea Dragoman, Mircea Drimbareanu, Natalie Ester, Alexandra Fasola, Veaceslav Grosu, Roxana Guttman, Anka Levana, Mihai Conrad Mericoffer, Maia Morgenstern, Mirela Nicolau, Mihai Prejban, Rudy Rosenfeld, Luana Stoica

 

Este povestea unei tinere care sfideaza traditia prin dorinta sa de a studia teologia. Deghizata in baiat,  gaseste o scoala unde poate studia, se indragosteste pentru prima data si trebuie sa aleaga: calea cunoasterii, sub o identitate falsa, alaturi de logodnica impusa, sau calea iubirii, alaturi de barbatul dorit, accepand conditia sa de femeie.

Newsletter