Home STIRI STIRI Principalele diferente intre optiunile de cazare din Bucuresti

Principalele diferente intre optiunile de cazare din Bucuresti

Principalele diferente intre optiunile de cazare din Bucuresti
Karena.ro
Vineri, 07.07.2017
Fie ca este vorba despre un concediu pe termen scurt alaturi de familie sau de o calatorie in interes de serviciu in Bucuresti, fiecare persoana care se identifica cu o astfel de situatie are in vedere o serie de aspecte ce trebuie planificate din timp. Astfel, incepand de la alegerea modalitatii de transport si pana la varianta de cazare, este mai mult decat important sa va asigurati ca beneficiati de conditii optime, de confort si de preturi avantajoase.

In ceea ce priveste varianta de cazare in capitala, marea majoritate a persoanelor sunt puse in situatia de a nu sti ce sa aleaga intre o unitate hoteliera si optiunea inchirierii de apartamente in regim hotelier in Bucuresti . In cazul in care inca nu ati auzit despre cea de-a doua varianta, este vorba despre faptul ca puteti efectiv inchiria un imobil similar propriei locuinte in capitala pe o perioada determinata de timp.
Asadar, pentru a veni in ajutorul dumneavoastra si spre a va ajuta sa luati o decizie avantajoasa, in randurile de mai jos o sa va oferim cateva aspecte ce constituie diferentele dintre cele doua modalitati de cazare in Bucuresti. Haideti sa vedem mai exact despre ce e vorba.

Cum se diferentiaza serviciile unei unitati hoteliere de cele de inchiriere a unui apartament in regim hotelier in Bucuresti?

1. Serviciile puse la dispozitia clientilor

Un prim aspect prin care cele doua modalitati se diferentiaza una de cealalta consta in serviciile oferite clientilor. Cu siguranta pana in prezent ati fost pus in situatia de a alege o camera in cadrul unei unitati hoteliere pentru a va caza pe o anumita perioada. Ei bine, atunci sigur stiti ca marimea camerei, precum si numarul de conditii de care beneficiati sunt extra-cost.

apartament de inchiriat

In cazul in care optati pentru inchirierea de apartamente in regim hotelier, veti beneficia de servicii complete. Mai precis, este vorba despre o locuinta dotata din orice punct de vedere (inclusiv bucatarie, masina de spalat, etc) pentru ca orice client sa se simta pe perioada sejurului ca in propria casa. Cine nu isi doreste sa poata sa isi spele hainele de care are nevoie in concediu fara sa plateasca in plus la curatatoria / spalatoria hotelului? Si mai presus decat atat, ce persoana nu apreciaza un mic dejun sau o alta masa gatita in casa fara sa plateasca pret de restaurant?

2. Spatiul pus la dispozitie

Dupa cum am amintit si mai sus, o camera de hotel nu ofera clientilor sai un spatiu intocmai suficient pentru un confort optim. In cazul in care este vorba despre o calatorie de familie, deci prezenta mai multor membri, este necesar sa se opteze pentru mai multe camere de hotel, ceea ce implica costuri suplimentare.

Ei bine, varianta inchirierii unui apartament in regim hotelier inseamna spatiu suficient chiar si pentru mai multe persoane la acelasi pret, care nu va creste comparativ cu o unitate hoteliera.

3. Tarifele practicate

Daca in cazul unei unitati hoteliere, preturile pot varia in functie de perioada si cresc odata cu marirea perioadei sejurului, in varianta de inchiriere a unui apartament in regim hotelier aceste aspecte apartin de domeniul trecutului.
Dimpotriva, atunci cand inchiriati un apartament in Bucuresti in regim hotelier, veti fi surprinsi ca la cresterea perioadei sejurului veti economisi cu mult mai mult, ceea ce cu siguranta este un avantaj financiar deosebit de important.

apartament regim hotelier

4. Zona de amplasare

Cine nu stie ca atunci cand opteaza pentru un hotel din centrul sau din zonele de interes ale Bucurestiului va trebui sa plateasca o "mica avere" la finalul sejurului pe cazare? Asadar, si in aceasta privinta, sa inchiriati un apartament in regim hotelier este mai avantajos. Astfel, puteti opta pentru zonele care sunt cele mai potrivite in raport cu necesitatile proprii, fara sa asteptati "cu frica" factura finala.

5. Intimitatea

Fiecare dintre noi isi doreste sa beneficieze in orice sejur de acea intimitate de care are parte in propria locuinta. Astfel, in cadrul unui hotel intimitatea nu pare sa fie asigurata pe deplin, deoarece exista in permanenta acea forfota de oameni pe coridoare.

In schimb, in varianta inchirierii unui apartament in regim hotelier, veti locui intr-un bloc ca in orasul dumneavoastra, in care se pastreaza linistea si intimitatea este asigurata.

Daca ati parcurs toate aceste aspecte de mai sus, atunci cu siguanta v-ati format o parere despre care modalitate de cazare este mai avantajoasa pentru propria situatie. Daca va intereseaza inchirierea de apartamente in regim hotelier in Bucuresti, va recomandam sa accesati pagina apartamente-regimhotelier.ro unde beneficiati de servicii inalt calitative si de preturi avantajoase.

print screen site

Newsletter