Home STIRI STIRI Primul magazin offline Pineberry s-a deschis la Bucuresti Mall-Vitan

Primul magazin offline Pineberry s-a deschis la Bucuresti Mall-Vitan

Primul magazin offline Pineberry s-a deschis la Bucuresti Mall-Vitan
Georgiana V Popa
Miercuri, 17.04.2019
Cunoscutul brand romanesc de camasi Pineberry si-a deschis pe 13 aprilie primul magazin fizic, in Bucuresti Mall-Vitan. Premiera vine ca urmare a succesului de care s-a bucurat brandul in 2018, cand camasile sale au fost prezente timp de trei saptamani in pop-up store-ul Designers Boutique @Bucuresti Mall-Vitan.

Pineberry este un brand de camasi 100% romanesc, creat din dorinta de a aduce pe piata locala creativitatea, knowhow-ul si experienta de 20 de ani pe piata de lux internationala, a unui business de familie. Inca de la inceput, scopul a fost de a crea camasi de calitate la un pret accesibil, din materiale naturale si accesorii calitative. Pineberry este un brand cu energie "hibrida", a #pineberryspirit, care spune povestea unui obiect elementar din garderobele epocii 3.0, CAMASA, declinand-o sub toate formele ei.

pineberry

Brandul intra in forta pe piata offline: magazinul din Bucuresti Mall are 22 metri patrati si a insemnat o investitie de 30.000 de euro.Este un vis devenit realitate, un rezultat frumos al intregii noastre activitati de pana acum. Colaborarea pe care am avut-o in 2018 cu Bucuresti Mall-Vitan, prin proiectul Designers Boutique, a presupus un magazin pentru 3 saptamani, timp in care ne-am prezentat si vandut colectiile clientilor din mall. Aceasta experienta a fost minunata si unica. Rezultatele ne-au depasit asteptarile si ne-au dat curaj sa speram in a avea un magazin propriu, pe o perioada nedeterminata", a spus Alina Rachieru-Ilie, owner Pineberry.

pineberry

In magazinul din Bucuresti Mall-Vitan, clientii vor gasi in fiecare saptamana colectii mici, capsula, la preturi incepand de la 140 lei. Vor fi disponibile camasi pentru orice ocazie: camasi de eveniment, camasi office easy-iron, camasi smart-casual sau casual, si camasi de vacanta sau rochiile-camasi, lejere si elegante, pentru doamne. In vara aceasta, tematica Pineberry va fi centrata pe culori vii si printuri colorate.

pineberry

De asemenea, Pineberry va re-edita Colectia Centenar - o colectie de camasi cu broderii traditionale, reprezentative pentru cele patru zone istorice ale Romaniei: Tara Romaneasca, Transilvania, Moldova si Dobrogea.

Newsletter