Home STIRI STIRI Prima zi de gradi cu Touch Antibacterian

Prima zi de gradi cu Touch Antibacterian

Prima zi de gradi cu Touch Antibacterian
Raluca Cristea
Miercuri, 05.09.2012
Luni, 3 septembrie, Touch Antibacterian i-a intampinat pe micuti in prima zi de gradinita. Peste 600 de copii din Bucuresti s-au bucurat in prima zi de gradinita de cadouri de la Touch Antibacterian. Aceste cadouri sunt menite sa sustina programele de igiena deja dezvoltate in gradinite.
Asezati cuminti, ii asteptau de dimineata pe micuti in dulapioare, rucsacei veseli plini cu o carte de colorat, un gel antibacterian Touch, un sapun spuma Touch si un orar simpatic gandit special sa ii invete pe copii importanta spalatului pe maini.

Dupa lacrimi varsate de dorul mamicilor si explorari curioase ale noilor locuri de joaca, copiii au primit cadoul nostru cu zambetul pe buze.
 

Aceasta campanie a fost sprijinita de gradinita Cuibusorul Zanelor si de catre British College UK prin gradinitele King George, care sunt implicate activ in promovarea normelor de igiena in cadrul comunitatilor de copii prescolari. Alaturi de partenerii sai, Touch isi doreste sa sublinieze importanta manilor curate si a igienei zilnice. Mai ales cand vine vorba de cei mici. Reprezentantii Touch le-au povestit micutilor despre importanta spalarii pe maini, transformand acest lucru intr-o joaca.


Copiii au raspuns prompt si care mai de care mai inedit la intrebarile reprezentantilor Touch legate de momentele in care ar trebui sa se spele pe maini. La sfarsitul zilei, cei mici au promis ca vor avea grija ca manutele lor sa fie mereu curate.

Oraganizatorii acestei campanii au fost reprezentantii Apollo Mod Distribution (Ioana Pascan - Marketing Manager, Laura Perian - Brand Manager si Ioana Nastase - Brand Manager) in colaborare cu gradinitele King George, membre ale British College UK si Cuibusorul Zanelor si Razvan Danaila - fotograf (www.razvandanaila.ro)


Despre Touch Antibacterian
Touch Antibacterial este prima marca care a adus pe piata romaneasca, gelul si spray-ul antibacterian. In decursul a 5 ani , gama Touch s-a diversificat de la 2 la 6 sortimente de produse: gel antibacterial, spray antibacterial, sapun lichid, sapun spuma, servetele antibacteriene si solutie de spalat fructe si legume.

Apollo Mod Distribution este unul dintre cei mai important importatori si distribuitori de produse cosmetice si de ingrijire din Romania, cu peste 850 de produse in portofoliu.
Mai multe detalii si noutati gasesti pe pagina de Facebook www.facebook.com/Touch.antibacterial
Newsletter