Home STIRI STIRI Premiera cu succes: peste 3.000 de vizitatori la Expo Ideal Mariaj Iasi

Premiera cu succes: peste 3.000 de vizitatori la Expo Ideal Mariaj Iasi

Premiera cu succes: peste 3.000 de vizitatori la Expo Ideal Mariaj Iasi
Raluca Cristea
Marţi, 02.04.2013
Peste 3.000 de persoane au calcat pragul Salii Polivalente din Iasi, pentru a lua parte la cel mai insemnat targ de nunti din tara, Expo Ideal Mariaj, care a avut loc pentru intaia oara la Iasi, intre 29 si 31 martie 2013. Reducerile tentante afisate de expozanti, precum si surprizele puse la cale de organizatori au binedispus publicul moldovean si au fost garantia unui eveniment pe placul tuturor.
Ultimele mari reduceri de preturi ale sezonului au atras atentia vizitatorilor, dornici sa se pregateasca pentru cel mai important moment al vietii lor, nunta. La Expo Ideal Mariaj Iasi, ei au avut ocazia sa descopere cele mai noi colecii vestimentare pentru miri si mirese, rochii de seara, iar, de la specialistii prezenti la targ, au aflat idei originale si soluii complete pentru organizarea nuntii lor.


Organizatorii evenimentului, revista Ideal Mariaj, au adus la Iasi cele mai noi tendine in materie de rochii de mireasa, aparinand designerilor romani i internaionali, precum i piese unice, memorabile. Una dintre acestea a fost o creatie demna de Cartea Recordurilor: rochia Marithe, impodobita cu 7.000 de perle naturale, purtata de Catalina Grama (Jojo) pe coperta revistei Ideal Mariaj.

O alta creatie admirata indelung, care a surprins publicul si a starnit curiozitatea unei multimi de jurnalisti interesati sa o prezinte, a fost rochia de mireasa, realizata manual, din materiale neconventionale - hartie, plastic si staniol - de o echipa de studenti ai Facultatii de Arte Vizuale si Design din Iasi. Talentul si creativitatea lor au fost rasplatite cu numeroase complimente din partea tuturor celor care au remarcat rochia in cadrul targului, oferindu-le astfel satisfactia pe care orice artist o traieste atunci cand efortul sau este apreciat. Studentii au fost coordonati de prodecanul Cornelia Brustureanu si de asistentul universitar Cristina Hartescu.




Adriana Bahmuteanu, invitata speciala a evenimentului - Tot la Expo Ideal Mariaj Iasi, Adriana Bahmuteanu a lansat prima sa colectie vestimentara, intitulata „With Love" (www.bahmuatelier.ro), care cuprinde haine dedicate femeilor mandre de formele lor. Sambata, 30 martie, prezentatoarea Antenei 2 a oferit publicului iesean si o prezentare de moda, la finalul careia si-a facut aparitia pe scena imbracata intr-o rochie de mireasa. Mica vedeta a momentului a fost fetita organizatorilor, Maria Dobromir, care a defilat, alaturi de Adriana, in calitate de domnisoara de onoare.

Gazda emisiunii „Incepe Bahmu" a fost insotita, la Iasi, de iubitul sau, Mihai Popescu. Prezentarea de moda a fost urmata de un recital sustinut de Festivo Band, trupa reusind sa intretina publicul prin muzica sa excelenta - coveruri celebre, in unanimitate iubite de cei prezenti la eveniment. Si, pentru ca s-au bucurat de succes, artistii Festivo Band au fost prezenti la targ si a doua zi, duminica, si au cantat inca un ceas si jumatate, spre deliciul audientei.
    


Organizatorii Expo Ideal Mariaj au mai pregatit pentru vizitatorii targului standuri cu bijuterii deosebite, demonstraii de machiaj i coafura, invitaii i marturii pe gustul tuturor celor care se pregatesc sa mearga la altar. Au impresionat mai ales aranjamentele florale si nu au lipsit casele de producie audio, foto i video, companiile de inchirieri de limuzine, furnizorii de locaii pentru eveniment, cei mai buni instructori de dans i tot ceea ce e necesar pentru organizarea unei nunti magice.

De asemenea, viitorii miri au profitat de ultimele mari reduceri de preturi, expozantii asteptandu-i cu zeci de oferte in materie de costume si accesorii masculine. Printre brandurile prezente la Expo Ideal Mariaj Iasi s-au numarat nume celebre, precum Carlo Pignatelli, Rhea Costa sau Calvin Klein.
Newsletter