Home STIRI STIRI Pmarie Boutique - noul atelier de creatie inspirat din filmele lui Audrey Hepburn

Pmarie Boutique - noul atelier de creatie inspirat din filmele lui Audrey Hepburn

Pmarie Boutique - noul atelier de creatie inspirat din filmele lui Audrey Hepburn
Raluca Cristea
Marţi, 21.08.2012
Pmarie Boutique este un noul atelier de creaie vestimentara ce realizeaza rochii de seara haute-couture si pret-a-porter pentru femei cu atitudine, cu ajutorul design-ului senzual si a materialelor pretioase. Rochiile sunt realizate din materiale pretioase, precum dantela Solstiss originara din Franta, cunoscuta ca fiind cea mai buna din lume, matasea de Como si matasea imprimata din Siria.

Pmarie Boutique se adreseaza femeilor cu atitudine si eleganta care nu fac rabat de la calitate si stil. In prezent, Boutique-ul pune la dispozitie 3 colecii: My fair lady, Wait until dark si Breakfast at Tiffany's. Creatiile sunt inspirate din filme clasice ale actritei Audrey Hepburn, aceasta fiind un etalon de stil pentru majoritatea rochiilor realizate de Pmarie Boutique.


Breakfast at Tiffany's
My Fair Lady este o colectie compusa din rochii lejere ce pot fi purtate in timpul zilei, la plimbare, la un picnic shabby chic sau chiar la o cina lejera pe malul marii. Wait until dark este colectia fanion a Boutique-ului, compusa din rochii ce pot fi purtate la o cina romantica, baluri si chiar la evenimente speciale din viata fiecaruia, precum ceremonii religioase. Colecia Breakfast at Tiffany's este inspirata din stilul glam al lui Audrey, creatiile fiind ideale pentru cocktail-uri, evenimente informale sau chiar intalniri de afaceri. 
 
Breakfast at Tiffany's

My Fair Lady

Fiecare piesa de imbracaminte isi scrie povestea cu ajutorul accesoriilor, fermoarelor ascunse strategic, modelelor croite special pentru orice oaspete care calca pragul showroom-ului. Pmarie Boutique utilizeaza materiale din toate colurile lumii pentru rochiile din colectiile sale. Dantela folosita de atelierul de creatie Pmarie este una dintre cele mai fine din lume, fiind folosita si la realizarea rochiei de mireasa a ducesei Kate Middleton. Matasea de Como se utilizeaza inca din anul 1500, fiind o componenta de baza a industriei italiene de fashion.


Wait until dark

Wait until dark

Crezul Pmarie este principalul creator al articolelor de imbracaminte ce se regasesc in colectiile Boutique-ului: Frumusetea este pasaportul de intrare in universul straniu al barbatului, frumusetea este oglinda sentimentului de putere, iar la Pmarie Boutique, frumuseea nu este relativa, frumusetea ESTE!


Wait until dark
 


Pmarie Boutique este localizat in Bd. Primaverii, nr. 32, etaj 3, sector 1. Mai multe informatii, precum si colectiile, se gasesc online pe www.pmarie.ro sau www.facebook.com/PmarieBoutique .


Newsletter